Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatott nekem ilyet?
Van egy srác akit augusztusban ismertem meg aztán szeptemberben elhívott találkozni. Akkor még kicsit zárkózott voltam mert nemrég ért véget egy kapcsolatom, de néha mondott olyan dolgokat amikből az jött le hogy többet szeretne.Aztán októberben megismert egy lányt és össze is jött vele még abban a hónapban, mert kapcsolatéhes volt, többször elmondta hogy örülne ha lenne már valakije. Attól meg néha mi is összefutunk beszélgetni. Amióta foglalt lett, picit elkezdett tetszeni, nem is értem hogy, mert előtte nem annyira mozgatott meg. Szerdán nagyon szomorú voltam és akkor is találkoztunk. Ő meg akart vigasztalni és olyan közel jött hozzám meg nézett bele a szemeimbe hogy hirtelen nem is tudtam hol vagyok.Ebből a közeledésből 2 szájra adott csók lett, de mikor komolyabban akartam volna smárolásba fordítani a dolgot, akkor kifordult a csókból és megölelt. Mondta hogy neki van egy barátnője akiről eldöntötte hogy szeretni fogja és nem akar neki azzal rosszat hogy szakít vele és ami köztünk történt csók, ennek szeptemberben kellett volna megtörténnie + ha nem lenne most barátnője ő is csókolózna velem meg hogy most is kicsit bűntudata van, mert nehéz volt csok közben visszafognia magát.
Ez most így mi a részéről? Akkor jól sejtem hogy ő eleinte többet akart ha azt mondta hogy ennek szeptemberben kellett volna megtörténnie? Csak azért kértem mert miután barátnője lett azt mondta hogy nem vagyok az esete, de most meg azt hogy alig tudott ellenállni hogy ne csókolózzunk. Akkor most mi van?
Elég egyértelmű amit mondott. Veled akart összejönni, de te nem voltál rá vevő. Most pedig a meglévőhöz szeretne hű lenni, bár vonzó vagy számára továbbra is.
Hagyd békén. Valószínűleg, ha rá fekszel a témára el tudnád csábítani és, ha normális szakítana a mostanival, mielőtt megdug. De valószínűleg téged pont addig érdekelne, hiszen már az elején, amíg csapta a szelet se kellett neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!