Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondhatott ilyet? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatott ilyet? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Én hiszek a szerelemben, és abban, hogy két ember egymásnak van rendelve. Meg mindig hiszek, pedig nagyon sok csalódás van mogottem. Eddig azt éreztem hogy a barátom a lelki társam. Az igazi. Erre ma bevagta, mikor a terveiről beszélt, hogy "majd ha valaki főz rá még mos rá, milyen hálás lesz" Valaki? Erre azt mondta hogy mondjuk te.... Mondjuk??? Teljesen kiakadtam. Jelenleg ott tartunk hogy tavkapcsolat an élünk, sokszor hétvégén se tudunk találkozni, megbeszéltük Hogy kb fel év múlva osszekoltozunk,belementem hogy én koltozzek hozzá, bár semmim sincs ott rajta kívül. Nagyon rosszul esett ez. Mintha csak valaki kellene neki, de nem én... Nagyon különlegesnek tartottam a kapcsolatunkat, de ezek szerint ő nem? Azt hittem ezen már túl vagyunk...
2020. dec. 28. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Jajj csak nem a szavak embere:)
2020. dec. 28. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hany evesek vagytok?

Mi nem ismerjuk, neked kene, de az jon le, hogy te csak kapaszkodsz egy kapcsolatba es te se ismered, ha se vele nem beszeltek a dolgaitokrol, meg itt kerdezed, hogy ertette...

2020. dec. 28. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindegy milyen hangsúllyal mondta és mit gondolt mögé. Nekem ez simán viccelődésnek tűnik, hogy hátha észreveszed magad a történetben és neked nem esne nehezedre főzés és a mosás. Ugyanakkor ez előrevetítheti milyen szerepet szán neked, ami egyértelműen háztartásbeli. Úgy gondolod a házimunkán kívül nem nyújtasz semmi pluszt számára? Nem mutatja ki, hogy szeret? Eddig se takarítottál vagy mostál rá, így egész biztos lehetsz, hogy nem ezért van veled.
2020. dec. 28. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Cseléd kell neki,valaki
2020. dec. 28. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Ezt lehet viccelődésből is mondani, ezt csak te döntheted el hogy hogyan mondta, ne kapd fel rögtön a vizet. Mondd el neki, ez mennyire rosszul esett, a reakciójából úgyis lejön, hogy mi a helyzet.
2020. dec. 28. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván azért akarja, hogy te költözz hozzá, hogy lehessen egy kiszolgálója. Kétlem, hogy ilyennel bárki csak úgy véletlenül viccelődne, ha csak nem ilyen az alapfelfogása.
2020. dec. 28. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6 éve vagyok kapcsolatban. Én is szoktam mondogatni, hogy "majd a férjem.. ", miközben a párom még nem a férjem. Senki nem haragszik meg rajta.

Amúgy az jobb lett volna, hogy "jaj Rózsika, milyen jó lesz, ha majd mosol rám"? Akkor nem az jön le, hogy csak cseléd kell?

2020. dec. 28. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha alig találkozol vele és a kérdésből lerí, hogy alig ismered, minek költöznél ozzá? Milyen idősek vagytok?
2020. dec. 31. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!