Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatott szánalomból igent?
Figyelt kérdés
Szóval tetszett egy srác, de csak távoli ismerős , köszönő viszony. Aztán gondoltam egyet, hogy mit veszíthetek, bejelöltem facen, aztán elhívtam randira. Ő az mondta oké. Kicsit félek, nem e szánalomból találkozik velem. Az is hozzá tartozik, hogy ő irdatlan jó pasi, én meg inkább közepes csaj. Szóval van olyan fiú, aki azért nem mond nemet, hogy ne bánson meg, vagy hasonló?2017. jún. 8. 01:34
1/3 anonim válasza:
Rendhagyó, hogy egy csaj hív randizni, de nem hiszem, hogy szánalomból találkozna veled.
30/f
2/3 anonim válasza:
Ha randizik veled és nem utasított el visszakézből, akkor azzal a feltételezéssel kell odaállj, hogy legalább egy kicsi fantáziát lát benned valahol.
Nyugi.
3/3 anonim válasza:
Hidd el a férfiak normálisabbak ha elhivott akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!