Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalomból jött el velem? Hogy jöjjek rá?
Tegnap volt a 17. születésnapom. És a legjobb barátnőm barátja szervezett nekem egy randit azzal a fiúval, akibe elég régóta (3 éve...) szerelmes vagyok, de eddig hozzászólni nem mertem, mert ő nem olyan fiú, aki leállna az olyan lányokkal, mint én... Szóval értitek.
Az eleje elég gáz volt, mert én először azt sem tudtam, hová megyek, aztán ott volt a srác és a legjobb barátnőm barátja otthagyott minket (nagyon jóban vannak).
Ez volt életem első randija, szóval nincs viszonyítási alapom, de szerintem elég jó volt. Viszont kicsit olyan, mintha szánalomból jött volna el, vagy azért, mert megkérték rá. Mert magától még hozzám sem szólt volna.
Még utána beszéltünk hajnalig, meg ma, a suliban is odajött, beszélgettünk, bár elég érdekes volt, mert a legtöbben minket néztek és aztán írt 6 lány chaten, hogy mi van közöttünk...
Kedves volt, meg tök jó volt a délután/este is, csak azért na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!