Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szánalomból jött el velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalomból jött el velem? Hogy jöjjek rá?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a 17. születésnapom. És a legjobb barátnőm barátja szervezett nekem egy randit azzal a fiúval, akibe elég régóta (3 éve...) szerelmes vagyok, de eddig hozzászólni nem mertem, mert ő nem olyan fiú, aki leállna az olyan lányokkal, mint én... Szóval értitek.

Az eleje elég gáz volt, mert én először azt sem tudtam, hová megyek, aztán ott volt a srác és a legjobb barátnőm barátja otthagyott minket (nagyon jóban vannak).

Ez volt életem első randija, szóval nincs viszonyítási alapom, de szerintem elég jó volt. Viszont kicsit olyan, mintha szánalomból jött volna el, vagy azért, mert megkérték rá. Mert magától még hozzám sem szólt volna.

2014. szept. 5. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kompromittáló fotókkal zsarolták.
2014. szept. 5. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet csak zavarban volt, annyit erdemes lenne megtenned, hogy irj ra, hogy jol erezted magad es o hogy erezte magat.. ha valaszol akkor szeretne toled valamit, ha nem valaszol akkor hagyd a fenebe..
2014. szept. 5. 20:12
 3/6 anonim válasza:
Kedves volt? Hogy viselkedett?
2014. szept. 5. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
A továbbiakból kiderül. Semmi különöset nem kell tenned. Ha szánalomból ment el nem lesz folytatás csak egyszeri randi volt. Ha meg nem szánalomból hanem érdekled akkor lesz folytatás.
2014. szept. 5. 20:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Még utána beszéltünk hajnalig, meg ma, a suliban is odajött, beszélgettünk, bár elég érdekes volt, mert a legtöbben minket néztek és aztán írt 6 lány chaten, hogy mi van közöttünk...

Kedves volt, meg tök jó volt a délután/este is, csak azért na...

2014. szept. 5. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyen egy kis önbizalmad. Van esély arra, hogy nem érdekled a fiút, de amíg ezt nem tudod biztosan addig higgy magadban. Ne így állj hozzá, hogy 'ő nem olyan fiú, aki leállna az olyan lányokkal, mint én' hiszen alig ismered a srácot. Ne a külsőségek és a saját illúzióid vezessenek. Kapd össze magad, sok sikert :)
2014. szept. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!