Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyek azok a témakörök, amikben ha jártas egy férfi, az vonzó nektek?
Az egyszerűség kedvéért összevontam párat.
De ha akarod, kommentben leírhatatod a te egyéni tudáscsomagodat, amit te a legfontosabbnak tartasz egy férfi esetében.
A te felsorolásodból ezeket tudom kiragadni: pszichológia, matematika, fizika, kémia, zenélés (nem pont amit te írsz, de a zeneszámok ismerete tök közömbös nekem, azonban ha tud zenélni, énekelni, az plusz), szex, vállalkozás, és amivel kiegészítem: küzdősport, harcművészet (igazi szexepil :D), sütés-főzés (hétköznapok előnye, tehát többet ér, mint ami csak különleges alkalmakkor előny), számítástechnika és programozás, végül esetleg a masszírozás.
25/N
Igaz, kihagytam dolgokat, pl. sütés-főzés, harcművészet.
Bár ennyi válaszlehetőségbe nem is fért bele minden. :D
Az informatikát hogy sikerült összeraknod a focival?
Komolyan érdekel, milyen közös halmaza van ennek a kettőnek :DD Vagy úgy szoktad rebootolni a Windowst, hogy hozzáb*szol egy labdát a számítógéphez?
Az informatika megért volna egy külön válaszlehetőséget, pl. a műszaki cikkekkel összerakva. De amikor azt írtam, akkor egy olyan kategória volt előttem, amibe "pasis" dolgok vannak.
Mit csinál pl. egy átlagos fiatal srác? Focizik, érdeklik az autók, játszik a gépen, vagy ha komolyabban benne van a témában, akkor programozni tanul, stb.
Így jött össze.
Műszaki tudás, (pl amatőr villanyszerelés és ilyesmi, szóval ha bütyköl a ház körül, akkor értse mit csinál), kétkezi munka ismerete (pl tudjon már egy madáretetőt összetákolni a gyerekkel szemétfából, ne kelljen készen venni, meg ilyenek).
A gyakorlati tudást és készségeket kifejezetten nagyra tartom.
Várjál haver, akkor most a szavazás alapján nekem, a grafikus-mérnök-vállalkozó-cinophile-masszőr-küzdősportolónak minden ujjamra akad itt valaki.
Biztos csak nem jelez az inbox. Azok a fránya bugok :D
A te felsorolásodból a kultúra, tehát az általános műveltségi szint szerintem fontos, ebbe tartozhat bele a különböző művészetek is.
A pszichológia is lényeges, szerintem kimondottan fontos, hogy tisztában legyen pl. az ember fejlődéslélektanával, személyiségi jellemzőivel, ill. különböző mentális betegségekkel is.
A szexuális edukációnak is nagy jelentősége van, a saját és a partner szemszögéből is.
A természettudományos részhez írtad a bioszt, de én kiragadnám a biológiából az embertant. Gondolok pl. az emberi test ismeretére, alap egészségügyi tényezőkre, mint pl. étkezés, mozgás, stb.
Ehhez kapcsolnám, hogy kiemelten fontos lenne mindenkinek tudni és alkalmazni az elsősegély- és segítségnyújtást.
Manapság a nyelvtudás is szinte létfontosságú, így azt is a listába venném, hogy legalább angolul tudjon.
Továbbá csatlakoznék azokhoz, akik kiemelten értékelik a gyakorlati ismereteket. Én is úgy vagyok vele, hogy nem tud lenyűgözni egy matematikus doktor, ha alapvetőbb dolgokat sem tud otthon szerelni, barkácsolni, ha nem tud főzni, mosni, takarítani, ha nélkülem nem tudja ellátni magát, a házat, a gyerekeinket. Tudja jozan paraszti ésszel kezelni a pénzt, beosztani az idejét, tudja, hogy mit hogy kell a bankban, postán, önkormányzatban elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!