Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a férfi nem szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi nem szerelmes a kapcsolat elején, akkor már később sem lesz az?

Figyelt kérdés

Hogyan működik a férfiaknál a szerelem?

Mi befolyásolja?

2021. nov. 16. 17:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%

de igen.

magamból kiindulva még sosem volt velem olyan szerelem aztán összejöttünk.

időközben ismerem meg, ki ő mi ő.

2021. nov. 16. 17:35
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem igen. A férfiak szerintem nehezebben esnek szerelembe. Én úgy gondolom, hogy nekik több kell hozzá. Szóval kialakulhat, ha jól érzi magát a kapcsolatban.
2021. nov. 16. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ember függő megint csak.. Vannak akik már 2 hét után érzik vannak akik meg fél év után sem.. és sokan keverik baráti szeretettel.
2021. nov. 16. 18:03
 4/13 A kérdező kommentje:

Eltelt pár hét, és azt érzem alább hagyott a lelkesedése... lehet sosem alakul ki benne irántam mélyebb érzelem.

Túl zárkózott...

Mikor tud megnyílni érzelmileg egy férfi?

2021. nov. 16. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nem hiszem. Persze a szerelem az egy mélyebb érzés, ami akkor jön, ha már jobban megismertünk valakit. Viszont az alapja egy kémia. Ha elvan veled, mert nem volt jobb, akkor ebből soha nem lesz semmi. Én nem vesztegetnék rá időt.
2021. nov. 16. 18:49
 6/13 A kérdező kommentje:

El vagyok keseredve, mert annyira bízni akartam ebben az egészben... mindent megtettem volna a kapcsolatért, de ő nem tesz érte sokat. Elvan a saját világában.

Igaz nem vagyok insta modell, és biztosan nem tudnék olyan tökéletes lenni, mint amilyenre valójában vágyik, de tudtam volna őt szeretni...

Azt mondta komoly kapcsolatot keres... de úgy látszik én erre sem vagyok megfelelő.

Kezdem kétségbevonni, hogy valaha bárkinek is az tudnék lenni.

Nem tudom mit tehetnék még...

2021. nov. 16. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Ne legyél elkeseredve. Én pont így jártam nemrégiben. Pár hét után csökkent a lelkesedés, apróságokra fogva. A végén kiderült, hogy a pasinak volt a fejében egy idealizált kép, hogy nekem hogyan kellene viselkednem a kapcsolatban és mindvégig ahhoz mért. Ha valami nem úgy alakult, ahogy ő azt elképzelte, akkor csökkent a lelkesedése, míg vége is lett.

Csakhogy én egy kapcsolatban szeretnék önmagam lenni és azt várom, hogy úgy szeressen a másik, ne egy ideálhoz mérjen.

2021. nov. 16. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
és mit fogsz lépni kérdező?
2021. nov. 16. 20:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Ha azt fogja mondani, amit látok de nem tesz ellene, akkor szakítok vele.

Nem akarok már olyanra pazarolni időt, akit nem érdeklek.

2021. nov. 16. 21:17
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha már az elején nem lett szerelmes, akkor soha nem is lesz az.
2021. nov. 16. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!