Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a férfi nem szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi nem szerelmes a kapcsolat elején, akkor már később sem lesz az?

Figyelt kérdés

Hogyan működik a férfiaknál a szerelem?

Mi befolyásolja?

2021. nov. 16. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
7-es, ez sajnos nagyon sok embernél igaz. Sokan az elképzelt ideálhoz mérik azt az embert, akivel randiznak, aztán ha kiderül, hogy nem olyan, akkor meg vannak sértődve.
2021. nov. 16. 21:46
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

nekem ez elég fura.

én pont azt szeretem, hogy a másik ember egy másik világ.

pont ez az újdonság a legjobb benne, mert érdekes és más mint az én világom.

2021. nov. 16. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
Hát...én 10 év után láttam először szerelmesnek, amikor megtudta, hogy riválisa van. Onnan kezdve rózsahegyek, szerelmi omlengesek, nyálas e-mailek, mozi, étterem...én voltam a gyönyörű, lebarmozta magát, amiért egy ilyen nőt elveszít a saját hibájából. Én csak néztem, milyen nőről beszél, 10 évig voltam én, az átlagos, meg a jó nők, akiknél úgyse lenne esélye és akiket félteni kell...olcsó muskátli max.szulinapra, étterembe akkor mentünk, ha én megszerveztem és fizettem és egész úton azt hallgattam, mennyibe fog ez kerülni és mire odaertunk, már kifordult a kaja a számból. Amikor 10 év után elrangatott étterembe, hogy visszahoditson, csak néztem rá, aha, ilyen vagy amikor szerelmes vagy, tehát 10 évig jól éreztem, hogy nem voltál az. Untam és a szőr is felállt a hátamon a romantikazasaitol.
2021. nov. 16. 23:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!