Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ilyen lehetséges?
A sztori érthetőségéért betükkel jelölöm meg az embereket. A pasi legyen C, a két csaj meg A és B.
C eleinte A-t hívogatta randizni, érezhetően nyomult, de A nem adta be azonnal a derekát. Ekkor C talált egy olyan csajt, aki 1 héten belül rábólintott arra hogy járjanak. Ezután C friendzoneba rakta A-t és B lett a csaja. De emellett A-val is talalkozgatott baráti szinten egy ideig, aztán 1 év után elkezdett A-val nem baráti jellegű dolgokat is tenni, kérdezgette tőle hogy A tízes skálán mennyire vonzódik hozzá, meg is érintette A combját, nézte intim helyeken. Egy konferencia után az autóban meg is csókolta A-t. Ezt később azzal magyarázta hogy emberileg nagyon szereti A-t és bizalmasai egymásnak, ezert történhetett meg a csók, de valójában nem vonzódik A-hoz, nem jön be neki.
Férfiakat kérdezném elsősorban, hogy a fent leírtak alapján igaz lehet-e az hogy C-nek nem tetszik úgy A?
C egy gerinctelen kis féreg, se A-t, se B-t nem érdemli meg. Ettől függetlenül mindkettőt qrni fogja még egy darabig, mert mindkettő bele van zúgva (főleg te, kedves A, vagyis kérdező), és mindkettőnek szerelmet hazudik, miközben mindkettőt csak szexre használja.
F
‘kérdezgette tőle hogy A tízes skálán mennyire vonzódik hozzá’
😂😂😂😂 es az ilyen ember konferenciakra jar??! lol. agyilag kb 8 eves szintjen lehet ez a pasi, emellett egy fereg is, hogy csalja a nojet es a ‘baratsagra’ fogja mindezt.
egyertelmu, hogy agyba akarja vinni A-t.
Mindig is A-t akarta, B csak egy pótlék volt.
De hogy A-t vadászösztönből vagy szerelemből akarja az már más kérdés.
4es tűpontos. És ismerős a helyzet, nekem is van az életemben egy "A" és volt "B", aki pótlék volt. Ez van, de én nem csaltam még B-t A-val, mert nem vagyok egy féreg, de attól még "sajnos" igaz, amit írok.
Amúgy ezek annyira viccesek, ilyenkor lányok komolyan felmerül bennetek, hogy ez a maszlag, amit bead nektek a pasi, az igaz?
És végszóra, ilyenkor a pasi a legnagyobb istenkirálynak hiszi magát, mert ketten is akarják és még el is hiszik a szirsz*r dumáját. Hiheeeetetlen :D
#2 MLM meeting volt biztos.
A kérdésre a válasz a történeted első mondata. Ott leírtad mi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!