Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éve nem láttam, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve nem láttam, de nem megy ki a fejemből, létezik, hogy ő pont ugyanígy van velem?

Figyelt kérdés
Sokat ront a helyzeten a Facebook, mert időnként belike-ol, szivecskéket is kaptam már. De ő is tudja, hogy többé nem találkozunk, akkor minek like-olgat? Semmi dolgunk már egymással. Csak hiányzik. Én is neki?

2021. nov. 17. 21:47
 1/5 A kérdező kommentje:
ui: Nem volt köztünk soha semmi.
2021. nov. 17. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Lehet gondol rád ő is, de csak barátként, jó ismerősként.
2021. nov. 17. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
mi ez a dramazos stilus? miert nem talalkoztok tobbe? miek szivecskezitek egymaat, ha soha nem volt es nem is lesz semmi?!
2021. nov. 17. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem drámázok, csak tényleg nincs miért találkozni többé, mert már nem dolgozik ott, ahol korábban, köztünk meg nem volt semmi, csak onnan ismerem.

Én nem szívecskézem egyáltalán. Fiatalabb nálam sokkal. Nem tudom, miért szívecskéz.

2021. nov. 17. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Tőle..? 🙄
2021. nov. 17. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!