Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szóltok ehhez a kutatási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a kutatási eredményhez?

Figyelt kérdés

"Az atlantai Emory Egyetem kutatói több mint háromezer pár kapcsolatát vették górcső alá, hogy következtetéseiket tudományosan is alátámaszthassák. Kiderült, minél nagyobb a körkülönbség két ember között, annál valószínűbb, hogy a kapcsolat szakítással végződik.

A felmérés kimutatta, hogy az ideálisnak vélt öt év korkülönbség esetén a párok 18-százalékkal nagyobb valószínűséggel szakítanak. Ez az érték a különbség arányával nő. Olyan kapcsolatokban, ahol tíz év korkülönbség van jelen, 39%-ra növekszik a szakítás esélye.

A legrosszabbnak eredmények a 20 vagy több év korkülönbség esetében születtek, ahol a statisztikák szerint 95 százalék a valószínűsége annak, hogy egy ilyen kapcsolat szakítással végződik."

(forrás:net)

2021. nov. 17. 13:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
#9: Tudod mit jelent a statisztika? Nem azt, hogy nem fordul elő az ellenkezője, csak sokkal sokkal ritkábban.
2021. nov. 17. 14:21
 12/27 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező én meg azt olvastam, hogy azok a házasságok a legstabilabbak, ahol a nő alacsony, a férfi pedig magas és van köztük kb. 20 cm különbség minimum. Én közepesen alacsony nő vagyok, szóval mostantól csak kb. 185-190 cm és afeletti pasikkal ismerkedem majd. Egyetértesz ezzel és hogy kizárólag a statisztikák miatt többet rá sem nézek alacsonyabb férfiakra?

(Na ugyanilyen baromság, amiről a kérdésed szól, mint ez is.)

2021. nov. 17. 14:35
 13/27 A kérdező kommentje:

ez egy tudományos kutatás, a kérdésem mindössze annyi volt, ki mit szól hozzá.

itt egyesek továbbszőtték a sztorit, és minősítenek, holott nem adtam rá okot.

ezek off kommentek, további provokálásokat meg jelentem az adminnak.

aki normálisan hozzá tud szólni, megköszönöm.

2021. nov. 17. 14:37
 14/27 anonim ***** válasza:

11.

Ehhez kell egy intelligencia, hogy felfogd:D

Amúgy full hülyeség a teszt, ezt bárki tudja, hogy egy 30 éves korkülönbség mellett már elég necces az egész.

A nő lesz egy negyvenes hot, a férfi meg 70, aki maga alá vizel.

2021. nov. 17. 14:42
 15/27 A kérdező kommentje:

14

azért nagyobb tiszteletet a tudománynak!

ez először is nem teszt, hanem tudományos vizsgálat volt, másrészt attól tudomány, hogy van egy hipotézis, és azt alátámasztják adatokkal empirikus kutatással.

nem úgy megy, h. azt gondoljuk h., és biztos úgy is van, hanem vizsgálódunk, veszünk egy reprezentatív mintát, majd szisztematikusan elemezzük a kapott eredményeket, levonjuk a következtetéseket.

attól tudomány, hogy valid eredmények vannak mögötte!

2021. nov. 17. 15:08
 16/27 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Én mit szólok hozzá? Kérem a kávémat két cukorral. :)))
2021. nov. 17. 16:06
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

13-15.

Ahogy írtam az emberek akkor fekszenek alá általában a tudománynak így, ha az a már bennük meglévő nézeteket/sztereotípiákat/érzéseket erősíti meg és támasztja alá. Ha az ellenkezőjét teszi, akkor pedig figyelmen kívül hagyják a kutatásokat. Benned már alapból van egy ellenérzés (vagy rossz tapasztalat) a nagy korkülönbséggel szemben és most a farkad csóválod, hogy olvastál róla kutatások is alátámasztják ezt. De mondom ugyanígy lehetne találni kutatásokat olyan dolgokkal kapcsolatban, amikkel te nagyon nem értesz egyet és ott pedig körmöd szakadtáig védelmeznéd az igazadat és nem hinnél a tudománynak, nem hinnél a kutatásoknak, hiába mondják az ellenkezőjét, mint amit te hiszel.

2021. nov. 17. 17:18
 18/27 A kérdező kommentje:

17

nem kell attól félned, hogy felvesznek a mensa-klubba...

2021. nov. 17. 18:15
 19/27 anonim ***** válasza:
38%

Köztünk csak 3,5 év van az én javamra, (11,5 éve vagyunk együtt boldogan). Én sose jöttem volna össze 5-6 évnél idősebb pasival, nem szeretem a nagy korkülönbséget, és nem is vonzanak az idősebb férfiak.

Ennek ellenére szerintem bárkik közt működhet nagyon jól, és nagyon rosszul is egy kapcsolat, ez nem a korkülönbségen fog múlni.

2021. nov. 17. 22:18
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez az eredmény elég logikus kutatási adatok nélkül is. Forrásmegjelölés mondjuk nincs.
2021. nov. 17. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!