Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, hogy túl kellett lépned valakin, csak mert érezhetően nem illettetek össze?

Figyelt kérdés
Tehát megvoltak az érzelmek, de egy komolyabb kapcsolat nem tudott kialakulni (pl. személyiség, világnézeti különbségek, káros szenvedély stb miatt).

2021. nov. 16. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
igen igen volt
2021. nov. 16. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen.
2021. nov. 16. 22:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én kutyás vagyok kisgyerek korom óta. Ő meg utálta a kutyákat és bele is rúgott a sajátjukba. Sajnos ezt nem rögtön tudtam meg, hanem már akkor, amikor fülig szerelmes voltam és el is indult felém. Akkorát löktem rajta, amekkorát csak tudtam. Ha kimondta volna, hogy van köztünk valami, nem lett volna erőm elküldeni. Inkább mindent elkövettem, hogy soha többé ne merjen közeledni. Akkor voltam 19 éves és életemben először közeledett felém olyan, akibe szerelmes voltam. Utána 10 évig nem tudtam senkit sem szeretni.
2021. nov. 16. 23:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
...mert őt szerettem.
2021. nov. 16. 23:17
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Volt. Ha neki valami nem tetszett, én már csak azután értesültem róla, miután a környezetével megosztotta a sérelmét, olyan gondolataival is kiegészítve és azokat tényként közölve, amelyeknek közük sem volt a valósághoz. Sérelmének minél jobban történő felfokozása érdekében volt erre valószínűleg szükség.
2021. nov. 17. 05:53
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Volt, nem is egyszer. Igazából vagy ez a helyzet állt fenn, vagy egyáltalán nem viszonozták az érzéseimet. Ezért is adtam fel anno a párkeresést. Belefáradtam, hogy folyton falakba ütköztem és csak szenvedtem.
2021. nov. 17. 09:23
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Én is most ebben vagyok, és nagyon hiányzik az illető :(

2021. nov. 17. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
És ti miért nem illetek össze?
2021. nov. 17. 21:03
 9/12 A kérdező kommentje:

#8 fú, hát sajnos kb semmilyen szempontból nem passzoltunk volna össze. :(

Úgyhogy inkább az eszemre hallgattam.

Viszont így meg, hogy már nem találkozhatok vele, sajnos elkezdtem idealizálni képzeletben.

2021. nov. 17. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Írd le miért nem passzoltatok egymással és olvasd vissza. Ez segíteni fog helyrerakni a dolgokat. Te is tudod, hogy csak idealizálod, leírtad, az illúzió az szertefoszlana abban a pillanatban, amint újra összejönnétek.

Az emberek nem változnak, vagyis az alapszemélyiségük marad.

2021. nov. 18. 11:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!