Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, aki tényleg azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki tényleg azzal az emberrel jön össze, aki után nagyon sokáig vágyakozott?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem arra irányulna, hogy van e itt olyan (vagy az ismeretségi körötökben), aki olyan emberrel jött össze (és maradt együtt), aki számára nagyon sokáig egy plátói nagy szerelem volt? Nekem pl több nagy plátói szerelmem volt, akik nem éreztek viszont (vagy nem tudtam, hogyan éreznek) de nagyon lángoló szerelemmel voltam feléjük és ez az érzés össze sem hasonlítható azokkal a szerelmeimmel, akikkel kölcsönös vonzalom alapján összejöttünk és szerettük egymást. Nem tudom, hogy lehet e érteni amit mondok, de remélem igen. Tegyünk fel egy példát: van egy valaki, akit ismerek és szerelmes leszek belé, de nem tudom, hogy ő hogyan érez viszont és ez az állapot tartós. Folyamatosan róla gondolkodom, jeleneteket gondolok ki róla a fejemben, vele álmodok, stb. És ez hosszú ideig tart. Lehet, hogy ő is így érez, de bizonyos körülmények miatt erre nem derülhet fény. De ez csak egy példa, biztosan nagyon sok hasonló szerelmet éreztek az emberek már. Van e itt olyan, aki hosszú vágy és plátóinak tűnő szerelem után tényleg összejött az illetővel? Meséljetek!!

Köszii

2021. nov. 11. 21:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem sikerült ilyennel összejönni. Már csak azért sem, mert ezek a típusú szerelmek annyira sebezhetővé tesznek, hogy abban a pillanatban, amikor az illető lép felém, halálra rémülök és lebeszélem magam róla. Biztos vagyok benne, hogy én csak szamár lennék neki a ló helyett, meg ilyenek.
2021. nov. 11. 21:24
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Dettó.
2021. nov. 11. 21:52
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem egy ilyen volt. Össze is jöttünk, majd ejtett, mondván, hogy csak barátkozni akart... Nagyon ki voltam miatta. Aztán sok rossz randi után találkoztam valakivel, akivel elkepeszto, de pontosan ugyanazt érezzük egymás iránt. Mindig elkepedek rajta, mert olyan hihetetlen. Soha nem volt még velem ilyen. De amikor az a korábbi pasi ejtett, akkor el sem tudtam képzelni, hogy lesz még ilyenben részem. És ez a kettő ugyanabban az évben történt fél év leforgasa alatt. Előtte soha nem voltak ilyen érzelmeim senki iránt sem.
2021. nov. 11. 22:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim akkor találkoztak először, amikor anyum 14, apum 15 éves volt. Anyum mindig róla álmodozott, tini korukban néhányszor kavartak is, de kapcsolat nem lett belőle, mégpedig azért, mert apum nagyon hajtotta a nőket, nem akart lehorgonyozni. Anyumnak volt egy vőlegénye 20 éves korában, akinek azért adta vissza a gyűrűt, mert hosszú idő óta először újra összefutott apummal egy rendezvényen, nem történt közöttük semmi, de ismét fellángolt iránta, és rájött, hogy nincs elköteleződve igazán a vőlegénye iránt. Végül anyum 22, apum 23 éves volt, amikor végleg összejöttek.

Apum szemszögéből ez az összejövetel úgy történt, hogy elkezdett családra vágyni, anyummal pedig megvolt a kémia, a közös értékrend, valamint az a tudat, hogy ők egymás mellett fognak úgyis kikötni. Így kinyomozta, hogy hol tud vele legközelebb összefutni, és azzal a céllal ment oda, hogy udvarolni kezdjen neki. Anyum csak annyit mesélt arról a konkrét estéről, hogy parkolt le a hely előtt, ahol apa épp bagózott, és úgy remegett a lába, hogy nem tudott kuplungozni. :D

32 éves házasok, megvannak, szeretik egymást. Voltak egyértelműen szarabb időszakaik, de amikor számított (gyász, betegség, anyagi gondok, szenvedélybetegség, stb.) ott voltak és vannak egymásnak.

2021. nov. 11. 22:04
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

Volt ilyen. Túl maflák voltunk ahhoz, hogy összejöjjünk, pedig kölcsönös volt. Aztán amikor "összejöttünk", neki már kapcsolata volt. Az első csók nagy csalódás volt, mert nem olyan volt, mint álmaiban 😂Egy világ dőlt össze bennem, hogy most kibe leszek szerelmes, ha így kiábrándulok. Szóval kellett újabb ellenőrző csók és az, meg a többi már tökéletes volt. Viszont így én elszúrtam, pedig akkor még lett volna esélyem, hogy engem választ. Később megint összejöttünk, de akkor már esküvő előtt volt(ugyanazzal a lánnyal). Szóval lépni kellett, hogy ne lássam többet, utána viszonylag gyorsan "el tudtam felejteni."

Mivel semmit nem tanultam az esetből, most is van egy ilyen. 1000éve odavagyok érte, de még nem jöttünk össze. Szerintem már nem is fogunk😟

2021. nov. 11. 22:10
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
igen, de nem írnám le, mert így is nagyon elbasztam a lehetőséget.
2021. nov. 11. 22:16
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
na, lécci...
2021. nov. 11. 22:16
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
persze tízen éves koromban több ilyen csajjal volt ..20 felett csak néha megláttam ritkán 1-1 lányt aki olyan volt mint ha ezer éve ismerném..
2021. nov. 11. 22:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem volt ilyen plátói szerelmem, mint amit írsz. Fél évig éreztem egy ellenkező nemű lakótársam iránt. De az ég egy adta világon semmi sem történt köztünk. Én aprón flörtölgettem vele, de nem nyomultam rá. Kiderült, hogy viszonya van egy házas nővel. Én azt hittem, szingli, de nem, foglalt volt a szíve, csak ez nem volt hivatalos. Már a mi lakótársi összeköltözésünk előtt indult a viszonyuk, hosszú viszony volt, idén év elején ért véget, külföldre költözés miatt.

Ez van. Akkoriban szerettem titokban, és szomorkodtam sokat, hogy nincs semmi köztünk. De annak az időnek rég vége. Ma már nem vonzódok ehhez a személyhez, pocakos is lett. :D Két éve meg kapcsolatom van, szóval akkortájt szerettem ki belőle, mikor a jelenlegi barátom udvarolni kezdett nekem.

2021. nov. 11. 22:47
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Anyukám munkatársába nagyon beleestem, de barátnője volt... Jó sokáig mindig úgy intéztem, hogy össze tudjak vele futni, de csak nem akartak szakítani 😅

Aztán eltelt 1-2 és mikor már 'kihevertem' akkor jöttünk össze.

7 évig voltunk együtt, nekem ő volt az első kapcsolatom (de őszintén szólva jobban jártam volna, ha még az elején rövidre zártam volna)

(mikor összejöttünk én 18 voltam, ő 23)

2021. nov. 11. 23:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!