Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktatok beszélgetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok beszélgetni a halálról a párotokkal?

Figyelt kérdés
A saját, majdani halálotokról, meg az övéről?
2021. nov. 11. 10:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap majdnem a szemem előtt halt meg. Felhoztuk párszor.
2021. nov. 11. 10:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenféléről szoktunk, ez sem kivétel.
2021. nov. 11. 10:55
 3/23 A kérdező kommentje:
Akik beszélgetnek erről, konkrétan mi mindenről esik szó nálatok a halál kapcsán?
2021. nov. 11. 11:00
 4/23 anonim ***** válasza:
5%

Mi csak másokéról szoktunk.

Arról, hogy ha nem járna érte börtön mi módon nyírnánk ki, de előtte milyen módon kínoznánk meg egyeseket.

2021. nov. 11. 11:01
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk már csak volt párom, de közös sírhely tervben volt:)

Korunk miatt még nem aktuális, de volt ötlet, hogy most keresünk, veszünk együtt.

2021. nov. 11. 11:03
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Meg is ígértük egymásnak, hogy aki először megy, az visszajön kísérteni a másikat, és ha sikerül a kapcsolatfelvétel, nagyon menő páros leszünk :P
2021. nov. 11. 11:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán, de volt már téma, főleg szerettek elvesztése kapcsán, de volt már szó a saját halálunkról is.

Elmondta, hogy néha szokott gondolni a saját majdani halálára és sírt is már emiatt hogy meg fog egyszer halni. Én is elmondtam neki az érzéseimet a saját halálommal kapcsolatbban, azt is hogy én is félek tőle, és én is sírtam már emiatt. Nagyon őszinte és mély beszélgetések volt ezek.

2021. nov. 11. 11:12
 8/23 anonim ***** válasza:

Mostanában igen, egész gyakran. Tavasszal el kellett altatni az egyik macskánkat, illetve nagybátyám is meghalt ugyanazon a héten. Nem sokkal később kiderült, hogy egy volt párom meghalt (még évekkel ezelőtt, csak nem értesültem róla, mert nem tartottuk igazán a kapcsolatot, és csak egy véletlen miatt tudtam meg). Illetve nyaraláson is találkoztunk egy nővel, aki egy ideje eltűnt, és mint kiderült rákos volt. Ezzel nyilván lesokkolta az egész társaságot. Azóta sajnos ő is meghalt.

Egyébként eskü nem ilyen katasztrófa az életünk, és még csak idősek sem vagyunk (28-30), csak ez valahogy ilyen nagyon szerencsétlen év volt. Megbeszéltük, hogy mindketten hamvasztást akarunk, semmi sír, meg hasonló emlékhely, beszéltünk a túlvilágról (hamar egyetértettünk benne, hogy nincs...) és hasonló gondolatok, érzések a téma kapcsán.

2021. nov. 11. 11:42
 9/23 A kérdező kommentje:

7

te ffi vagy, vagy nő? köszi a válaszod.

2021. nov. 11. 11:43
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
9, Férfi vagyok. Esett szó ezekben a beszélgetésekben hitről és vallásról is. Ki mit gondol mi lesz a halál után.
2021. nov. 11. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!