Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok komoly témákról beszélgetni a párotokkal?
Politika, történelem, világnézet, gazdaság, filozófia stb.
Mert sokszor írjátok, hogy elvárás társkeresésben, hogy lehessen a másikkal ilyenekről beszélgetni.
Pedig úgy látom, a pároknál nem ilyesmi a téma.
Igen, és a felsoroltakon túl még irodalomról, művészetekről, pszichológiáról is.
Nekem fontosak a mély és tartalmas beszélgetések.
Mondjuk most épp nincs pár néhány hónapja, de hasonlóan művelt, intelligens és széleslátókörű férfit keresek, mint a volt párom volt.
Legfeljebb te nem hallod.
Mi szoktunk. Csak mondjuk nem bevásárlás közben, ahol mások hallanák.
Nekem fontos, hogy a párom a legjobb barátom is legyen, akivel (szinte) bármiről tudok beszélgetni.
Vannak kimondottan csajos témák, amit a barátnőimmel beszélek ki, és furán is jönne ki, ha ő hozzá tud szólni.
A császárpingvinek nemi életéről szoktunk a sajátunk közben.
32/f
Én csak örülnék, ha egyszer egy ilyen szerelmem lenne akivel lehet így beszélgetni. Mindegy, addig marad az 1-2 értelmesebb kollégám.
Sajnos exem szerint ezek a témák "unalmasak" voltak, így nem tudom mit gondoljak.
Nálam is alapfeltétel, hogy tudjunk lelkitársak is lenni, és ne csak felszínes társalgásaink legyenek.
És való igaz, sokaknak elég, ha csak dugnak, meg szerelmesek, és max 2 évig tart a kapcsolatuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!