Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket, ha nem lehetne a párotokkal komoly témákról beszélgetni? Vagy tetszene, hogy nem 'lelkizik'?
Engem zavarna,szeretem,ha viccelődik,hülyéskedik,de szerencsére komolyabb dolgokról is lehet vele beszélgetni.
Nem,nem tetszene,nem kell az állandó lelkizés és csöpögés,de néha jól tud esni és van amikor nagyon is szükségem van arra,hogy elmondja mennyire szeret és fontos vagyok neki.De elég ha ezt érezteti velem.
Igenis zavarna, nekem a volt párom pont ilyen volt, utáltam, hogy minden komoly problémámat elpoénkodta, és nem hallgatott meg.
Nem kell állandóan nyáladzani, de ha a helyzet megkívánja, igenis számítani akarok a páromra.
Nagyon zavarna.Szeretem a komoly dolgokat nyugisan,felnőtt módra,veszekedés nélkül megbeszélni.
De ezeket az alkalmakat leszámítva könnyed természet vagyok.:)
Zavarna. Nálam alap, hogy ne csak felszínes és hétköznapi dolgokról tudjunk beszélgetni.
Aki nem beszél sosem komoly témákról, az szerintem nem jó abban sem, ha a kapcsolatban felmerülő problémákról kell beszélni. Ha meg csak egyik ember tesz a kapcsolatért, de a másik nem, akkor az már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!