Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudtok beszélgetni a párotokkal csajos témákról lányok?
Engem alapból nem érdekelnek a cipők, ruhák, vagy sminkek stb
De menstruációról vagy bármi másról simán eltudok vele beszélgetni.
Simán. Mondjuk cipőkről pont nem szoktam beszélni, samponról is csak annyit, hogy "kolléganő ajánlotta, a lányának bejött, nézd milyen puha lett tőle a hajam!"
A mensis, premensis gondjaimat sokszor elmondom neki, nagyon együttérző :)
Ezek a csajos témák engem nem hoznak lázba. Van egy videós csaj aki smink vonalon indult, de vannak beszélegetős videói is, nála is ha smink téma offolom, de a story-timeot szeretem.
A menstruáció pedig téma, mert a páromnak is joga van tudni, hogy állunk vele.
Nekem nincsenek "csajos" témáim, cipők, táskák, sminkek engem nem érdekelnek (ékszerek, ruhák is csak minimálisan, hogy tetszik/nem tetszik, de nem szoktam erről beszélgetni).
A menstruációt én inkább egészségügyi kérdésnek mondanám, erről természetesen szoktunk beszélgetni, de ugyanúgy, mint ha neki mondjuk fáj a térde. Elmondom, hogyha rosszul vagyok, de sajnos ezt látni is rajtam. Illetve rá szokott kérdezni, hogy kb. mikorra jön, mert megbeszéljük, hogy akkorra nem tervezünk nagyobb programot vagy utazást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!