Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudtok beszélgetni a párotokkal csajos témákról lányok?
#4 vagyok, a körömfestés számít? :D
Amilyen ügyes a jobb kezem (rajzos vagyok, néha mintha külön életet élne rajzolás közben) annyira ügyetlen a bal.
Körömfestésnél néha megkérem, hogy csinálja már meg a jobb kezemet. Olyankor megbeszéljük a helyes festési technikát is, meg ilyeneket :D
7-es Mi a példáidra reagáltunk. Amik általános dolgok, nem csajos téma szerintem.
Az, hogy milyen árnyalatú a hajad, körmöd, milyen márkájú termékek kellenek hozzá, vagy az, hogy milyen sminktermékeket használsz stb. az lenne csajos téma. Ez tengermélyen nem érdekli a férfiakat.
Én most nem vagyok épp foglalt, de előző párommal mindenről lehetett beszélni. Nyilván azért tekintettel voltam arra, őt mi érdekel... tehát ha megtetszett egy cipő, nem beszéltem neki órákig a vonalvezetéséről meg a színéről, de azért egy kicsit igen. Meghallgatta, nem problémázott miatta, hogy "jaj, ez csajos téma, haggyámá", cserében én is meghallgattam olyan sztorijait, olyan témában való okfejtéseit, amik engem nem annyira érdekeltek.
A menstruációs dolgokat megbeszéltem vele mindig, nem egy 12 éves szinten levő finnyás, burokban tartott kisfiú volt; azért nem árt, ha tud róla, ha már szexuálisan aktívak vagyunk, főleg ha együttélünk. Amikor görcsöltem, és elfogyott a betétem, simán lement helyettem a boltba és vett nekem.
Nekem sincsenek csajos témáim, divat, smink ilyesmik nem érdekelnek.
Viszont a páromat érdeklik a női dolgaink, menstruáció, terhesség, ilyesmi :)
Engem a sminkelés érdekel(t. Régebben jobban.) Akkoriban mutogattam neki neten, hogy épp mi tetszik, mit szeretnék megvenni. Hát őt nyilván nem hozta lázba a dolog, de meghallgatott.
Menstruációról is szoktunk beszélni.
Ruhákról, cipőkről stb nem nagyon szoktunk, nem tudom hogy lehet egyáltalán egy rövid beszélgetést is folytatni róluk.
Akkor értelmetlen nő vagyok, ha samponokról beszélgetek? Pont levelezek a H&S-el egy összetevő miatt, amit kivettek. Ezt pedig elpanaszkodom mindenkinek. :D
Szerintem nincsenek "csajos" témák. Ez csak ledegradálása egy csomó témának, hogy lehessen a nőkre mondani, hogy milyen buták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!