Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik tűnik félelmetesebbnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tűnik félelmetesebbnek a két szituáció között?

Figyelt kérdés

Számomra mindkettő durva, az első esetében kifejezetten botrányosnak tartom az esetet. De valahogy úgy érzem férfiként, hogy a második eset durvább.

Azért, mert egy alacsony, vékony nőtől nem várná az ember, hogy olyan hatalma van, hogy képes bizonyos férfiakat tönkretenni. Szerintem a gonoszság félelmetesebb akkor, ha pozitív külsőbe van csomagolva.

2021. nov. 8. 21:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%
Nagydarab nő, aki fizikailag teszi tönkre a férjét? Ilyen párost is ismerek, az egyik nagy-nagynéném ilyen, aki rendszeresen fegyelmezi a férjét bottal, mások előtt is. A bácsi meg egy erősen gyomorbeteg - már, mert láthatóan fél a feleségétől. A néni a fiatalabbik lánya felett is uralkodik - igaz fölötte elég csak lelkileg. Az idősebbik lánya olyan, mint ő, így vele mindig egymásnak feszülnek, a lánya ki is ment anno a magyar erőkkel Afganisztánba... Aztán kapott egy szép kitüntetést, azóta kedveli az anyja, mert "megmutatta azoknak a rohadt 'muzlim'-oknak"
2021. nov. 8. 22:00
 12/34 anonim ***** válasza:
75%

"Volt olyan nő, aki azt mondta nekem, hogy a szavak jobban fájnak neki, amikor a szemrehányást tettem neki, hogy kivel van együtt."

Megverted?

(Nem *lehet*, hogy szubjektív a véleményed, az. Mindenki véleménye az.)

2021. nov. 8. 22:01
 13/34 A kérdező kommentje:

Ez is egy vélemény. Majd gondolkodom rajta.

2021. nov. 8. 22:01
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kapcsolatban fizikailag bántalmaznak valakit, az ugyanúgy okoz lelki sérüléseket is, akár depressziót. Meg félelmetesebb is a fizikai aggresszió, mint mondjuk a lelki zsarolás és a manipuláció. Nyilván ez is rossz és káros a másikra nézve, de ha muszáj lenne választani, akkor inkább ezt viselném el (valóságban meg szakítanék azonnal).
2021. nov. 8. 22:02
 15/34 anonim ***** válasza:
16%
A lelkileg bàntalmazó nővel jobb az óvatosság. A kemènykedő pasit szètütöm. Nő vagyok.
2021. nov. 8. 22:03
 16/34 A kérdező kommentje:

Dehogy vertem. Az exemnek mondtam azt, amikor elhagyott egy olyan pasiért, aki agresszióra volt hajlamos. Ő erőszakoskodott, vele én nem. De erre az volt a válasza, hogy a szavak neki jobban fájnak neki, gondolom azért, mert enyhén beolvastam neki.

2021. nov. 8. 22:05
 17/34 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk azért gondolj már bele, hogy egy nő lelkileg bántalmazza a férfit akkor annak megnyomorodhat a lelke. De a teste ép marad.

Ha viszont egy pasi agresszív, és fizikailag bántalmazza a nőt, annak a nőnek megnyomorodhat a teste ÉS a lelke is.

Szerintem azért egy agresszív jellem fellépése, fizikai bántalmazás után a nő nem azt fogja mesélni a barátnőinek, hogy "jaj de boldog és kiegyensúlyozott vagyok, csak ez a csúnya monokli és a repedt bordám zavar"

2021. nov. 8. 22:06
 18/34 anonim ***** válasza:
86%

Enyhe beolvasás jobban fáj, mintha átrepülsz a szobán és nem kapsz levegőt, és nem tudod, hogy elsétál melletted, vagy olyat odabsz, hogy nem kelsz fel többet?

Persze.

Kérdezzük meg a családmészárlások áldozatait, hogy mi fáj jobban, a beolvasás, vagy a halál?

2021. nov. 8. 22:08
 19/34 A kérdező kommentje:

Nyilván, az agressziónak is vannak fokozatai.

A testi fájdalom is okozhat lelki traumát, ha úgy megvernek valakit, hogy kórházba kerül.

Van abban is valami, akik az elsőre szavaztak. Majd jobban átgondolom még ezt a témát.

2021. nov. 8. 22:11
 20/34 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy az ilyen férfiak, mint a kérdező, jobban megdöbbentenek, mint a nyíltan agresszívak. Mikor történik valami borzalom, régen vagy most, és elgondolkozunk, hogy hogyan hagyhatták, hogy idáig fajuljanak a dolgok, azok mind ilyenek voltak.
2021. nov. 8. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!