Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kínos sztorik, mikor azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos sztorik, mikor azt hitted, hogy vonzódik hozzád, szerelmes beléd? És mégsem. Jöhet mindkét oldalról.

Figyelt kérdés

2021. jan. 31. 06:21
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Én 2 évig hitegettem magam, már a végén zaklattam kb, főleg részegen. Elég kínos
2021. jan. 31. 07:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy volt munkatársammal jártam pórul.Mindig nézett, mosolygott rám,integetett, ha meglátott, annyira cuki volt, gondoltam nagyon visszahúzódó srác lehet, nem mer lépni.Megírtam neki Facebookon,hogy úgy látom,hogy bejövök neki.Erre nem reagált.

Kb. 2 hét elteltével rakott fel képeket az esküvőjéről....

Kb. 22-23 éves lehettem.

2021. jan. 31. 07:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Bejött az egyik munkatársam, aki valószínűleg ezt észre is vette, mivel hol kedves volt velem, hol nem. Amikor viszont valóban lett volna lehetőségünk közelebb kerülni egymáshoz, inkább magasról tett rám.

2. Neten hitegetett egy pasi, aki jó messze lakik tőlem, aztán közölte, hogy összejött valakivel a lakóhelyéről.

3. Együtt is éltem valakivel 1 évig, erre kiderült, hogy csak kihasznált, az a kevés pénzem meg a testem kellett neki főleg.

4. Volt pár randim egy sráccal, de csak kisebb dolgok történtek, végül mikor meg akartam csókolni, ha már ő nem lépett, az sem jött össze, utána meg eltűnt.

25/N

2021. jan. 31. 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Beszélgettem egy lánnyal, aki egy nap felvetette, hogy szerinte ebből több lehetne, mint barátság. Megbeszéltük találkozzunk gyakrabban, hogy kiderüljön, amiből a végén több találkozás lemondás lett (az ő részéről), illetve esténként gyakran mesélte éppen ki udvarol neki, melyik fiúval megy kettesben valahová (???). Egyik nap bejelentette, hogy megcsókolta egy srác, és mar nem biztos bennem.
2021. jan. 31. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
39%

ez meg nagyon regen volt, amikor elkeztem a netes randizgatast. volt egy srac, akivel nagyon jol elvoltunk, viszonylag sokat logtunk egyutt, a szex fantasztikus volt. kb 1-1.5 honapja ment ez, nem gondoltam, hogy jarunk, de azt hittem, csak egymassal randizgatunk.

aztan egyik alkalommal valahogy mellekesen, csak ilyen lazan kinyogte, hogy jaaa o amugy tegnap megdugott valami csajt. mintha hideg vizzel ontottek volna le. akkor esett le, hogy o parhuzamosan 3-4 lanyt fuz es dug es neki ez a termeszetes. nagyon ostbanak es megalazottnak ereztem magam. azota ez mar nem er meglepeteskent, tudom, hogy 99% ilyen, szoval mar en is ‘tobb vasat tartok a tuzben’ inkabb.

2021. jan. 31. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

a masik: szinten egy ideje talalkozgattunk mar, nagyon jo volt a szex, imadott engem, de mindig nalam talalkoztunk es neha fura idopontokban eltunt, nem reagalt. ugy tudtam a homyalyos beszamoloibol, hogy nemreg ert veget egy kapcsolata, de valahogy mindig terelt, kodositett.

aztan egyszer felmentem hozza es leesett: a BARATNOJEVEL el egyutt meg mindig, akivel nem is szakitottak. hazudozott osszevissza, hogy ‘fura lakotars’ blabla, de meg a wifi is a csaj neven volt. ritkan talalkozik az ember ilyen undorito fereggel, ez is kb pofonkent ert, mert naiv voltam es buta, azt hittem, tenyleg odavan ertem.

2021. jan. 31. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

17 voltam. Kineztem egy sracot a buszon, de biztos nem volt helyi, mert nem ismertem. Egyszer kinyomoztam hogy mindig atszall a masik buszra, es dohanyzott is. Kaptam az alkalmon, mondon elmegyek azzal a busszal, este meg hazajovok:D

Jott ki a buszmeg melletti dohanyboltbol es segitseget kertem tole hogy ez melyik busz

Baromi konnyen elkezdtunk beszelgetni, a majdnem egy oras buszuton nagyon jot beszelgettunk, a vegen ugy valt el tolem hogy orult hogy megismert

Ekkor en elegge felporogtem, de igazabol a srac csak haverkodott vagy nem tudom,nem lett az egeszbol semmi. Probaltam rairni, rendesen valaszolt de nagyjabol ennyiben ki is merult a dolog

Ha a mai fejemmel visszaolvasnam a kamu indokkal rairt uzeneteim:”D

Viccesek...azt hiszem ra ket honapra lett egy baratnoje, azota egy masik, akivel meg is hazasodtak

En most vagyok 20, o 24:D durva hogy mar hazas ember

Akkoriban tobbszor talalkoztunk a buszon, mindig mellem ult, beszelgettunk de valahogy semmilyen iranyba se ment a dolog. A mai napig fura:D sajnos akkoriban raktak fel a fogszabalyzom tehat nem voltam topp formamban

(A srac fuvezett is meg minden, nem sok ertekes dolog van benne igy utolag)

Azota (2017-ben volt a sztori) hazas lett, de maga a sztori nekem a mai napig tenyleg nagyon vicces mennyire nyomultam, utaztam erte meg felkutattam ki lehet o😅

2021. febr. 1. 01:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem több ilyen is volt, naiv kislány voltam.

Az, hogy nézzük egymást, mosolyog, köszön, de nem kezdeményez, ez elég sokszor előfordult velem, aztán persze mindig kiderült, hogy a srácnak van valakije.

Egyetemista voltam, amikor elkezdtünk szemezni egy sráccal, kb. a 3. eset után simán odajött, leszólított, és nagy szerelem is lett belőle. Szóval ez a félénk srác dolog ez csak kamu. Ha igazán tetszel neki, és szingli, akkor nem kell évekig nézegetni egymást, a srác kezdeményezni fog.

Amit a kettes leírt majdnem ugyanígy megesett velem is. Az egyetemen volt évfolyamtársam. Sokat beszélgettünk, szünetben együtt büféztünk, lecke miatt sokat hívtam (persze kamuból). Éreztem, hogy én is tetszem neki, de nem lépett soha. Valahogy nekem olyan fura, hogy lány létemre én kezdeményezzek, így szerencsére nem tettem meg. De egyszer ő is közölte, hogy holnap megnősül, eléggé rosszul érintett engem is. Utána mondták az évfolyamtársaim, hogy mindenki rajtam röhögött, mert messziről látszott, hogy mennyire odavagyok érte, közben meg mindenki tudta rajtam kívül, hogy van menyasszonya.

Aztán amikor menyasszony lettem én, minden nap bemászkált hozzám egy évfolyamtársam a koliba. Meg voltam róla győződve, hogy belém van esve, de persze nem lett semmi, ő is tudta, hogy foglalt vagyok. Aztán szakítottunk, de nem miatta, más miatt. Utána gondoltam, hogy most esetleg lehet belőle valami, de a srác teljesen eltűnt, soha többet nem jött be hozzám. Amikor összefutottunk véletlenül, és megemlítettem neki, hogy szakítottunk, nagyon sajnálkozott, és persze eszébe sem jutott, hogy bármit kezdeményezzen.

2022. jan. 20. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Évfolyamtársak voltunk gimiben, volt egy közös óránk. Elkezdtünk egyre többet beszélgetni, nekem ő eléggé megtetszett, már kb. rajongtam érte, de nem tudtam, hogy ő most csak haverkodik, vagy bejövök neki, vagy mi van. Elhívott kettesben inni, itt már gondoltam, hogy alakul a dolog jó irányba. Iszogattunk, már kb. az ölében ültem, nagyon össze voltunk bújva. Majd mondta, hogy valamit el akar mondani, de ne mondjam el senkinek. És itt jött a sráctól a coming out :D Meleg, tehát nem akart tőlem semmit.

Amúgy utána jó pár hónapig nagyon jó barátok lettünk, ezen nem volt nehéz túllépnem, mivel tudtam, hogy nem az én hibám, hogy nem akar velem járni.

2022. jan. 21. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!