Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan másik nő, aki szerelmes nőbe, de nem vonzódik hozzá szexualisan?
38 éves vagyok, vannak gyerekeim, férjem, akit szeretek. Mégis totálisan szerelmes vagyok egy 45 éves nőbe. Nem kívánom sexuálisan, de megölelni, hozzábújni mégis nagyon vágynék. Hiányzik és állandóan rá gondolok!
Pont azt erzem amit szerelmesen, csak nem akarok szexelni vele ez biztos. Nem izgato!
Van mással is ilyen?
Miért is?
Nem mindenki szerint része a szerelemnek a sexualitás!
Eleinte én is éreztem így, nem tudtam elképzelni, hogy "úgy legyek" nővel. Sokat beszéltünk, ismertettük az éréseinket egymással. Nehéz volt az elején megcsókolnom is, fura volt! Szokatlan... Aztán ahogy egyre inkább mélyebben szerettem, eljött az áttörés! Kívántam, de nem is akárhogy! Utána már elképzelhetetlenné vált nem hozzáérnem!
Talán gátlásos vagy! De majd kialakul. :)
Köszi a bíztatást, nem lennék gátlásos, ha erről lenne szó!
Tényleg nem tudom elképzelni. A csókot még csak csak, de többet nem. Inkabb gusztustalannak tartom!
Viszont amit érzek az meg tisztára mint a szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!