Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztunk, egy sráccal aztán összejött egy másik csajjal, mit csináljak? Bővebben lent
2 Hónapja megismertem egy srácot a munkahelyemre jár be,elkeztünk flörtölni majd facen beszélgetni,elhívott randira utána csókolóztunk,de akkor nem beszéltünk meg újjab randit,ugyan úgy undvarolt írogatot minden nap beszéltünk,személyesen is a munkába,majd megint elhívott randira kb 1,5 hét múlva az első randi után,igent mondtam,közbe ő a randi előtt 2 nappal elment buliba,majd a randi napján írt hogy ő nagyon fáradt nemtudunk találkozni és azóta nemfoglalkozott velem,közömbös volt velem ha talalkoztunk,nem írt többet,én még egyszer ráírtam hogy mivan vele de akkor is 2 mondatba lezárta a beszélgetést,majd véletlenül megláttam a telefonján hogy egy másik csajnak írogat,nagyon rosszul eset mert azthittem hogy ebből lesz valami hiszen oda voltunk egymásért legalábbis úgy tűnt mindenkinek,és most meg össze jött a csajjal,a kiírt dátum szerint a lemondott randi előtti napon.De közbe én azthiszem szerelmes lettem belé,mitcsináljak hogy hódítsam vissza? Vagy hagynom kellene hadlegyenek boldogok?
Csak játszott velem? Vagy ilyen hirtelen szerelmes lett a csajba?
Azóta is van hogy mindennap találkozunk mert bejár a munkahelyemre a haverjaival.
Nem tudsz tenni semmit. Egyszerre több nővel írogatnak, flörtölnek, és az elérhető legjobbra hajtanak. A másik csaj jobban bejött neki Nem tudsz ezzel mit kezdeni, tényleg így működik. A szebb, jobb győz. Sajnálom.
Keress mást, és felejtsd elő őket.
Előző vagyok. Azt még megkérdezhetem, hogy Facen te jelölted be őt, vagy ő téged?
Nagyon fontos lenne nekem ez a válasz.
Köszi
Köszi, hogy válaszoltál. Hát mondom, ez van, - én is benne vagyok, ezért tudom, hogy így működik. Hogy nem mélyülnek el az ismerkedések, mert chatelni bármennyi csajjal lehet, és egyszerűen jött jobb. Aki jobban megfogta. Tényleg sajnálom, mert pontosan tudom, milyen rossz érzés ez.
Viszont, ha nem akarod magad előtte alázni, akkor ne írj neki többet, sajnos ez egyenlőre úgy tűnik, végleges, hogy őt választotta.
Mi a lótúrót kell ezen megbeszélni? A pasi egy patkány, úgy csinál, mintha nem is ismernék egymást. Gyáva volt a kérdező elé állni.
Hagyni kell a fenébe, ha megpróbálsz bármit is tenni, még te leszel a zaklató. Csak az egóját fényeznéd ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!