Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik tűnik félelmetesebbnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tűnik félelmetesebbnek a két szituáció között?

Figyelt kérdés

Számomra mindkettő durva, az első esetében kifejezetten botrányosnak tartom az esetet. De valahogy úgy érzem férfiként, hogy a második eset durvább.

Azért, mert egy alacsony, vékony nőtől nem várná az ember, hogy olyan hatalma van, hogy képes bizonyos férfiakat tönkretenni. Szerintem a gonoszság félelmetesebb akkor, ha pozitív külsőbe van csomagolva.

2021. nov. 8. 21:33
A kérdező szavazást indított:
Nagydarab, agresszív férfi, aki fizikailag bántalmazza a nőt.
Alacsony, vékony nő, aki lelkileg teszi tönkre a férfit.
33 szavazat
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
*közül
2021. nov. 8. 21:33
 2/34 anonim ***** válasza:
77%

ez hulyeseg, nem lehet igy megversenyeztetni a kettot. plusz egy nonek a nagydarab agressziv pasi nyilvan ijesztobb, mint egy masik no.

illetve ebben a kombinacioban, tehat ha ez a ket ember egyutt van, eselyes, h a nagydarab agressziv ferfi leuti a not, lelki terror ide vagy oda.

2021. nov. 8. 21:37
 3/34 A kérdező kommentje:
A nők szemszögéből persze, hogy ijesztőbb, de ez egy szubjektív látásmód, amivel beleképzelik magukat az eseménybe, nem pedig felülről nézik az egészet. Az én véleményem ezzel kapcsolatban más.
2021. nov. 8. 21:47
 4/34 anonim ***** válasza:
79%
Téged ki intézzen el, egy nagydarab pasi vagy egy alacsony nő?
2021. nov. 8. 21:51
 5/34 A kérdező kommentje:
Volt konfliktusom mindkét nemmel. Verekedtem is (pasikkal). Depresszióba azonban akkor estem, amikor a nők basztak ki velem.
2021. nov. 8. 21:53
 6/34 anonim ***** válasza:
92%

A lelki bántalmazás súlyos sebeket ejthet, akár maradandóakat is, de nem öl meg. Ugyanakkor a nagydarab állat, amellett, hogy a fizikai bántalmazással lelki sérüléseket okoz, ami szintén sok esetben az egész életére kihat a bántalmazottnak, emellett az életét is veszélyezteti.

Szerintem a fizikai bántalmazás "ijesztőbb".

2021. nov. 8. 21:55
 7/34 anonim ***** válasza:
87%

Melyik verjen meg? Melyik fenyegessen? Tippelj, melyik tud eszköz nélkül megölni.

(Mellesleg a te véleményed is szubjektív.)

2021. nov. 8. 21:55
 8/34 anonim ***** válasza:
86%
És a fizikai lelkivel kezdődik. Nem fog a semmiből lekeverni egyet.
2021. nov. 8. 21:58
 9/34 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az én véleményem is szubjektív. De szerintem ebben a kérdésben az tud helyesebben felelni, akinek mindkét nemmel volt konfliktusa. Volt olyan nő, aki azt mondta nekem, hogy a szavak jobban fájnak neki, amikor a szemrehányást tettem neki, hogy kivel van együtt.
2021. nov. 8. 21:58
 10/34 anonim ***** válasza:
84%

Az a nagydarab, agresszív férfi nagyon sokszor lelkileg is bántalmazza, tönkreteszi a nőt. Azért a legtöbb ember, legyen az férfi vagy nő, nem olyan sgghülye, hogy összejöjjön valakivel, aki az első pillanattól bántalmazza. Leépíti a sokszor amúgy is kevés önbizalmát, elhiteti vele, hogy semmit sem ér.

Annyi a különbség a két szitu között, hogy a vékony, gyenge csaj nem veri a férfit (ami amúgy nem feltétlenül igaz, az ilyen kapcsolatok is fajulhatnak idáig), és nem töri be a fejét.

Az első azért rosszabb, mert a lelkiterror MELLETT és nem helyett, fizikálisan is tönkreteszi. Lásd a lúgos dokit mondjuk. Vagy hány férfi öli meg az élettársát.

Ettől még a másodikat sem szabad elbagatelizálni, és ugyanúgy kell foglalkozni az ilyen jellegű bántalmazással is. Ugyanúgy vezethet halálhoz, pl. öngyilkosság. De jó eséllyel kisebb százalékkal ér véget tragédiával.

De a gonosz ember az gonosz ember, nincs mit összehasonlítani rajta.

2021. nov. 8. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!