Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jó pasi ?
Sosem voltam jó pasi , nem tudom az okát , lehet hogy a kisugárzásom okozza, illetve a külsőm sem 10/10. A kérdésem az lenne , hogyan tudnám elérni azt, hogy kialakuljon rólam egy kép, ami jó pasivá tenne engem. Mindent elsöprő szerelmet életemben 1x sikerült kiváltanom valakiből, azt is hosszas próbálkozás . A testem aránytalan (noha ezen tudok változtatni). 25 évesen nem tudom miben kellene változnom , hogy vonzalmat váltsak ki a lányokból.
Tudnátok adni tanácsot?
Külső: edzés, stílustanácsadó, ápoltság
Belső: olyan területek találása az életben amiben sikeres tudsz lenni, előreléphetsz és élvezed így lesz önbizalmad, kisugárzásod. Olvassz el önfejlesztő könyveket, tanulj kommunikálni és szánj rá némi pénzt/időt valamilyen lelki segítő szakemberre, hogy feloldódjanak a gátlásaid.
Amíg nem tudod elfogadni magad és szeretni, addig más se fog. Ha ez a negativitás árad belőled, hogy te úgyis ronda vagy, addig mindegy. Dolgozz az önismereteden, önbizalmadon.
Lehet, hogy akár az edzés, vagy divatosabb öltözködés is sokat tud majd ezen dobni.
"lletve a külsőm sem 10/10"
És ezzel nem vagy egyedül. A férfiak többsége nem olyan jóképű, és szépen kidolgozott testű, mint amilyen Brad Pitt volt a Trójaban. Tehát nem kell olyan magasra tenni a lécet.
A személyiség sokkal fontosabb.
Ahhoz újra kéne születned, ez genetika 😀
Persze lehet javítani a külsőn valamennyit, de csodák nincsenek.
Egy 10/5-ös pasi sosem lesz 10/10 akárhogy öltözködik, akármennyit edz, akárhogy àll a haja, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!