Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt itt? Mi tévő legyek? (bővebben lent)
Arról van szó,hogy 3 hónapja megismertem egy srácot, komolyan mondom szerelem volt első látásra. Sokat találkozgattunk, szinte 1 hét alatt egymásba szerettünk,járni kezdtünk .A szüleim is megismerték, ők is nagyon kedvelték, én meg pedig iszonyatosan beleszerettem . És ő is belém, éreztem hogy szeret , mindent megtett értem , törődött velem , néha voltak kisebb vitáink , de pár óra alatt megoldottuk. Boldogak voltunk . Szex-ig még nem jutottunk , de petting már volt , és a szexet is akartunk mindketten , csak akkor még nem volt rá alkalom.
Majdnem 2 hónaposak voltunk .. ekkor jött a baj ..összevesztünk mert ugy éreztem nem tölt velem elég időt , ezért kiborultam, és csunyán beszéltem vele kicsit ..( azelőtt is utálta akár ha 1 csunya szót is mondtam). Azt mondta hagyjam gondolkozni,majd ő keres ...kb 2 napot birtam nélküle aztán kerestem, de nem reagált, nem vette fel a telefon nem irt vissza ..ez igy ment 2 hétig. Aztán megmondtam neki hogy ha nem akar velem szóba állni vegye ki facebookon is a kapcsolatot, erre kivette . Ezt szakitásnak vettem ..teljesen összetörtem..mai napig sem értem.. és mai napig sem áll velem szóba pedig már majdnem 1 hónapja hogy nem beszélünk ..
Miután időt kért találkoztunk az utcán 1x , láttam rajta hogy szomoru, és annyi volt hogy éppen köszöntünk egymásnak . Aztán még láttam párszor autóval .. és biztos vagyok benne hogy ő is látott .
Szerintetek itt vége mindennek? Miért nem áll velem szóba legalább annyira hogy megmondja,ha már nem szeret ?Miért csinálja ezt amikor 2 hónapig minden tökéletes volt.
Mit kellene tennem ? Össze vagyok törve teljesen..Ugy érzem ő az igazi és vissza akarom kapni :( ( bocsi hogy hosszura sikerült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!