Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek még távolságtartó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek még távolságtartó a barátommal vagy tegyek úgy, mintha mi se történt volna?

Figyelt kérdés

Tegnap elég durván összevesztünk. Ezt hosszú lenne most leírni, a lényeg, hogy miután lecsillapodtunk, kértem hogy jöjjön haza velem (lehet én vagyok a hülye, de nekem nagy viták után szükségem van rá), sírtam hogy jöjjön, mire ő meg azt a választ adta, hogy "hiába, hisztizel, akkor se megyek", mert ő inkább otthon akarta nézni a sorozatait... Kb mint amikor apuka ráripakodik a 6 éves kislányára, hogy ne hisztizzen... Bepöccentem ezen, mert nekem nem apára, hanem párra volna szükségem. Na ebből megint veszekedés lett. Hazamentem egyedül este 9-kor, és nem is vettem fel neki a telefont egyáltalán. Ma már elkezdte irkálni nekem facebookra, hogy "ha szakítani akarsz, megkaphatod, akkor ennyi volt" stb, de én nem írtam rá semmit. Egy órával később már jött az érzelmi zsarolás hogy "jaj nem szeret már a szerelmem" meg hasonlók, de továbbra se írtam rá semmit. Aztán most hívott, felvettem neki, de végig távolságtartó voltam, nem bunkóztam csak nem "ugrottam a nyakába", csak mintha egy haverral beszélnék. Mondta hogy holnap be kell jönnie a városba venni pár cuccot, ha van kedvem menjek én is. Mondtam hogy majd még meglátom. Lényegében ennyi, aztán írt egy sms-t hogy "jó volt hallani a hangod :)".

Persze legszívesebben tényleg a nyakába ugranék hogy "ugyan már, ne veszekedjünk ilyenek miatt", de nem tehetem, mert azzal csak azt látná, hogy ő bármit csinálhat, ennek nincs következménye. Már volt egy ilyen időszakunk, nagy nehezen sikerült kiharcolnom a "tiszteletet" de nem akarok visszaesni.

Szóval a kérdésem azt lenne, hogy ha holnap találkoznánk akkor hogy viselkedjek vele? Még nem kért bocsánatot. Elmenjek egyáltalán?

2013. jún. 24. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nőj fel. Hisztis vagy. Nagyon.
2013. jún. 24. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
amíg nem kér bocsánatot el se menj...
2013. jún. 24. 16:14
 3/4 anonim válasza:
Ne manipulálj.
2013. jún. 24. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem is hisztis vagy...

22N

2013. jún. 24. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!