Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan legyek jo pasi?
Még nem találkoztál olyannak akivel közös a szimpátia!
Rossz helyen élsz!
A felfogásoddal van a baj. Hogy lehet egy lányra azt mondani, hogy rusnya? Ne legyél már tiszteletlen, kérlek. Ráadásul a kinézet nagyon kevés, ahhoz, hogy valakivel összejöjjön egy lány. A te korosztályodban lévő lányok jóval érettebbek ebben a korban nálatok, ezért általában nem mutatnak érdeklődést irántatok, főleg akkor nem, ha egy kérdést ennyi helyesírási hibával írtál ki gyakorira. Miért mondta volna féltékenységből? Nem hiszem, hogy erről volna szó.
Figyelj, elhiszem, hogy jól nézel ki, de a mentalitásodon kéne változtatni, hogyha korodbeli lányt szeretnél felszedni. Ők az érettebb fiúkat kedvelik, az okosabbakat, és azokat akik érdeklődnek aziránt, ami iránt ők is, szóval próbálj efelé mozogni, jó?:)
És akkor nem lesz semmi baj. A válasz elejéért meg bocsánatot kérek, de nem szabad egy lányra azt mondani, hogy rusnya.
Kedves 4/5!
Kérlek engedd meg, hogy jobban tudjam, mivel én is nő vagyok, majdnem az ő korosztálya szóval ... :) L/18
Már a 2. mondatodnál főldhöz vágtam a telómat!-.-
Az pedig, hogy a lányok érettebbek, egy hatalmas nagy hülyeség.
Attól érttebbek, hogy 15 évesen szétteszik a lábukat a huszonéves férfiaknak?
Ettől még nem vagy értett,sőt!
Akkor úgy mondom, hogy a legtöbben azok. Én is sokkal érettebb voltam akkor, mint az osztályomban lévő fiúk, és a barátnőim is. Ráadásul nem kell rögtön a másikat támadni, ha esetleg más véleményen van, mint te.
Igazad van, elnézést. Eléggé viszonyítás kérdése a lány/nő dolog, de én is közéjük tartozom és magamról és a környezetemről tudom mi kell nekik. Persze nem tudhatom az ő osztálytársának mi tetszik, csak tippelni tudok. Megpróbáltam tippelni, nem hiszem, hogy rögtön az egész gyakorinak támadnia kell a (szabad) véleménykifejtésem miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!