Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok 20 felett! Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 20 felett! Miért nem szeretitek ha a pasi a fiatalabb? Mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha fiatalabb, csak azért 17-18 legyen már.
2015. ápr. 21. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Kölykök agyban.
2015. ápr. 21. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Más céljaink vannak.
2015. ápr. 21. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
18 tól nem zavar
2015. ápr. 21. 21:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok. A 20 év alatti fiúk (legalábbis akiket ismerek és akikkel beszéltem) még elég gyerekes gondolkodásúak. Ezért nem igazán jönnék össze sokkal fiatalabb fiúval. De nem azt mondom, hogy a nálam egy évvel fiatalabb például elképzelhetetlen lenne. A fiú személyiségén múlik :)
2015. ápr. 21. 21:54
 6/10 anonim válasza:

nekem a fiatalabb (de 18 feletti) fiúk jönnek be, vagy nem baj, ha idősebb nálam, ha van benne kisfiús sárm.

22/L

2015. ápr. 21. 21:55
 7/10 opened paradise ***** válasza:
Ez így általánosítás,én sok olyan lányt ismerek,akik pont a fiatalabbakra buknak.
2015. ápr. 21. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:

21 vagyok, a barátom 20, én hamar megszoktam, hogy 1gyel fiatalabb fiúkkal vagyok körülvéve (5 éves középsuliba jártam), ez nem gáz. Viszont nem igazán jönnék össze egyetemistaként középsulis fiúval, annyira más lenne az életstílusunk.. Egyébként kamaszkorban 1-2 év is rengeteget számít, aztán utána egyre kevesebbet. Édesanyám 3 évvel fiatalabb apumnál, semmi gond nem volt ebből :D

Szóval egész addig, amíg az életstílusunk és a gondolkozásunk összeillik, nem számít hány éves. Csak ilyen korban még nagyon sokat számít ezekben 2 év is :) Ezért nem jönnék össze tényleg fiatalabb (18-19) fiúval.

2015. ápr. 21. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:

23 évesen ismertem meg a páromat, aki 20 volt. Ez annyira kis különbség, hogy fel se tűnt és sosem zavart.

Az adott ember személyisége, érettsége is számít, csak úgy általánosságban nem jó, ha fiatal korban sokkal ifjabb a srác, egyedi esetekben nem feltétlenül gond.

2015. ápr. 22. 03:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Szeretem, ha egy fiú fiatalabb,igazából a fiatalabbak vonzanak, köztük is van némileg komolyabb gondolkodású és köztük még lehet csinosat találni.Volt 6 évvel fiatalabb barátom.

A baj az, hogy ha több évvel fiatalabb a fiú, akkor még még többnyire mások acéljai ő még nem akar igazán komoly kapcsolatot, stb...Mire meg olyan idős lesz, mint a nő, akkor majd a nála 10 évvel fiatalabb csajokat akarja hajkurászni.Ez így nagyon idegesítő és szakításhoz vezethet.Tehát szerintem alkalmi, illetve hosszú távú több mint barátság célján kellemes lehet, de aki nagyon hosszú távon, komolyan tervez, annak kevésbé ajánlom.

2015. ápr. 22. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!