Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan kapcsolatotok, amiben a pasi furcsán viselkedett, és utólag kiderült, hogy azért, mert mentálisan beteg volt?
igen.
mért te ilyen helyzetben vagy?
Én mentálisan beteg csajjal voltam együtt, szerettem, elfogadtam, hogy milyen, de borzalmas érzés volt vele együtt lenni, ezért nem bírtam sokáig. Alkalmanként "eltűnt a világ elől", bezárkózott, és olyankor hiába próbáltam vigasztalni, beszélgetni vele, agresszív lett, és minden közeledésemet támadásnak vette. És sose keresett engem szinte, csak én kerestem őt. Kerülte a szexualitást is.
Sajnáltam, de muszáj volt szakítanunk. Szerinte minden rendben volt a kapcsolatunkban, csak én voltam mohó. Két és fél hónapig tartott a kapcsolat, elég türelmes voltam. A kerületünk másik végében él, de volt, hogy 1 hétig nem találkoztunk. Nem rajtam múlott, én kezdeményeztem, elhalmoztam mindennel, hátha megnyílik. Mentálisan beteg pasival együtt lenni se lehet jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!