Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szituációban ti találkoznátok a sráccal vagy nem?
Barátom van nyár óta, de jelenleg ősztől távkapcsolatban vagyunk a vírus miatt, viszont ennek ellenére minden rendben van, sokat videótelefonálunk, nagyon törődünk egymással, jövő tervben van az összeköltözés. (Külföldi, és most otthon van, szóval lényegében miattam jönne vissza.)
Van néhány fiú ismerősöm, de többségükkel már nem tartom a kapcsolatot, mert vagy összevesztünk, vagy valakikkel alapból csak neten beszélünk pár sort néha.
Ezzel a sráccal találkoztunk néha, volt, hogy sűrűbben, volt, hogy hónapokig semmi, meg néha beszélünk. Most felvetette, hogy majd összefuthatnánk valamikor, de nem tudom, hogy mit csináljak.
A barátomnak nagyon tetszenek az ilyen fiúbarátok, mert ő sem találkozik lányokkal, és szerinte ez furcsa, de egyébként egyáltalán nem féltékeny, soha semmilyen bizalmatlan megnyilvánulása nincsen, sosem kér számon, stb. Ráadásul ezzel a sráccal régebben volt egy kis kavarás, de semmi extrára nem kell gondolni, mert nem voltunk szerelmesek egymásba, nincs meg valahogy az a kémia, meg a romantikus érzések. De persze tudom, ki hinné ezt el..
Szóval szerintetek mi legyen? Nyilván a barátom fontosabb nekem, de nem akarnám őt se megsérteni.
Tudod, nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani.
Ez pedig nagyon nem látszik becsületesnek. Én nem kockáztatnám, hogy a páromnak rossz érzést okozzak ezzel, nem ér ennyit. Majd vége lesz az egésznek és elmentek mind együtt csapatostul szórakozni.
Ha szereted a barátodat és úgy látszik, hogy ő is Téged, akkor a kapcsolatotok érdekében ne kezdj másik fiúnál, HIÁBA úgy gondolod, hogy nem lenne féltékeny! Ilyet vess ki a fejedből, mert pórul jársz és két szék között a földre ülsz.
Az a természetes, hogy aki a másikat szereti, az birtokolni is akarja. Ez nem féltékenység, hanem birtoklási vágy. Nálam nem egy a kettő.
Más tészta pl. a nyitott házasság, vagy a kapcsolat extrákkal.
Nincsen semmi a másik sráccal, ez a kavarás nem most történt, azóta csak ilyen haver szinten maradt meg a dolog, semmit nem akarok tőle, akkor sem akartam, amikor a barátomat még nem ismertem.
Ilyen nekem is eszembe jutott, hogy esetleg többen találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!