Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznál-e a pároddal, amikor feltehetően himlős, vagy valamilyen kiütései vannak?
Kedves első, himlőt felnőtt korban is el lehet kapni.
Hát ha ő lenne himlős akkor nem, mivel én még nem voltam és, hogy őszinte legyen nem szívesen szeretném elkapni, mert aztán meg lehet megint ez miatt nem tudnánk találkozni. Ha meg én lennék vagy lennének kiütéseim, akkor az attól függ, hogy hogy érezném magam, meg ő mit szólna hozzá.
Lehet én vagyok alul tájékozott de nem csak a bárány himlő létezik és szerintem a többi típus ellen nincs vèdettségünk csak mert bárányhimlősek már voltunk a bőrbetegségekről nem is beszélve.
Nem tudom találkoznék e vele ez függ a probléma mértékétől és az ő állapotától is. Ha igen akkor se lenne szex az biztos.
A bőr fertőzésektől mindig is tartottam.
# 6 Mitől lenne nemibeteg? Az szerintem nem a karján ütne ki.
Elég gáz stílusban írkálsz, kedves 32%. Mi az már, hogy eszembe se jusson, egy feltételező, odahányt, megalapozatlan gondolatod miatt:)))
A többi választ köszönöm, +1
Már volt himlőd, kérdező? Akkor nem kapod el.
Amúgy az először hason jön ki, én úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!