Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Találkoznál vele a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznál vele a helyemben?

Figyelt kérdés
3 éva van párom és van egy férfi akivel internetes ismerősök vagyunk, kb.negyedévente beszélünk facebookon. Ő találkozót kért tőlem, viszont nem tudom belemenjek-e. Én nem akarok tőle semmit és nem is tudnék rá úgy tekinteni. Viszont azt sem akarom, hogy esetleg kínos helyzetbe hozzon és erre rámenjen az ismeretség. A harmadik meg, hogy a párom mellett nem tudom ez mennyire lenne fer és titkolózni sem akarok.
2018. ápr. 23. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én inkább hagynám a fenébe a Párom fontosabb. Alapból interneten nem is mennék bele ilyen fokú ismeretségbe.
2018. ápr. 23. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

mondd neki, h. találkozhattok, de a párod is el fog téged kísérni.

ha ez nem tetszik neki, akkor biztos lehetsz benne, h. többet akar tőled, és akkor nyugodtan megszakíthatod vele a kontaktot.

ha meg a pasid ott lesz, úgysem mer nyomulni, és legalább látja, h. te nem akarsz tőle semmit, de mégsem sértetted meg, és találkoztatok.

de a soraidból úgy veszem ki, h. a párod még semmit nem tud ennek a férfinak a létezéséről, és hogy ti ennyit beszélgettek és taliznátok.

2018. ápr. 23. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te állítólag nem akarod,és érzed is,hogy nem lenne fair dolog.Innentől agyalnod sem kéne ezen,csak hagyni az illetőt a francba.Szépen is meg lehet neki írni,hogy ne haragudj,de nekem ez nem megy.Ha túl hülye ahhoz,hogy megértse,tiltod.A párodnak meg el is mesélheted,így megelőzöd a bajt.
2018. ápr. 23. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ezt tisztázd azzal a férfival is, hogy te csak barátként tekintesz rá, nem akarsz tőle ennél többet és beszéld meg a pároddal is, hogy ő ehhez mit szól. Semmiképpen sem titkolnám ezt el a helyedben, mert előbb utóbb az ilyenek úgyis kiderülnek.

Viszont gondold át, hogy mi a fontosabb a párod vagy ez a netes férfi.

2018. ápr. 23. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. ápr. 23. 18:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt tudja, hogy néha szoktam vele beszélni, de már régebben is mondtam neki, hogy nálunk ez nem divat, hogy mással találkozunk, de ezek szerint nem értette meg. Inkább nem megyek el.
2018. ápr. 23. 19:41
 7/9 anonim válasza:
várj vele ismerd meg kérdezd meg a nevét kérj képeket néz utána stb. lehet leszúr vagy lehet szervkereskedő szóval ne tedd marajd a párodnál inkáb
2018. ápr. 23. 20:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Futólag szoktuk egymást látni.
2018. ápr. 23. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem beszêld meg ezzel az férfival hogy csak mint baràtok ugy viszonyultok egymáshoz .És ezt a pàroddal is beszéld meg sztem. A titkolozàs sosem vezet semmi jóhoz.
2018. ápr. 25. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!