Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha erős a kémia köztetek, találkoznál vele a nagy távolság ellenére is?
Mindketten szinglik vagyunk,. Együtt töltöttünk egy estét (csak csókok, és ölelés volt), és azóta vágyódom rá. Senki iránt nem volt ilyen erős a vágy bennem. Neten sokat beszélünk, érdeklődik minden velem kapcsolatos dologról, főleg, hogy alakul-e párkapcsolatom. Jelenleg nincs. Pár hét múlva találkozunk, és ha kialakul köztünk valami, annak mi értelme lesz? Nagy a távolság... Szerintetek jobb bele sem menni egy ilyenbe, és nem találkozni? A távkapcsolatnak nem látom értelmét, számomra fontos, hogy legyen mellettem a párom, és ne havonta 1x találkozzunk kb.
24L, 27F
Én biztosan nem. Nekem a pénz (=biztonság) fontosabb, mint a drága pénzen "vett" izgalom.
38 N
Az utolsó mondatodban ott a lényeg.
Egy évig bírtam a távkapcsolatot, már azt kívánom, bár ne mentem volna bele, mert a végén annyira fájt, hogy már nem a szépre meg a jóra tudok visszaemlékezni, csak arra, hogy elvesztettem, pedig szerettem.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!