Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem valaki olyanba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem valaki olyanba, akibe nagyon, de nagyon nem lett volna szabad beleszeretnem. Nagyon, de NAGYON nem! Ez a helyzet rendkívül feldúlja a lelki világom. Titkolom az egészet, de nehéz, mert nagyon erős érzelmekről van szó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1. Tisztességtelen érzelmekről van szó, bűntudatom van.

2. Viszonzatlan érzelmekről van szó, amik viszonzatlanok is fognak maradni. Attól még, hogy tisztességtelen amit érzek, még érzem. És ugyanúgy fáj, hogy nem tud, nem fog beteljesedni.

3. Nem mondhatok semmit senkinek. Nagyon kihívásos, hogy nem beszélhetek egy ekkora problémáról, ekkora lelki viharról.

4. Kijelenthetem, hogy még soha életemben nem voltam annyira szerelmes, mint most. És pont egy olyanba, aki se viszonozni nem fogja soha, se nem szabadna ezt éreznem iránta (bűntudatom van).

Mikor múlik el? Nem akarok 1 év múlva ilyenkor még ugyanitt tartani!

2021. nov. 8. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Felejcsd el. Igaz ez nem könnyű hisz a szivnek parancsolni nem lehet és én, megértelek ( amugy meg azok akik ide írjak hogy önbizalom hiányos meg stb..Azok hogy lehetnek ijenek nem mi döntjük el hogy kit szeretünk amúgy meg játsszák a szentetm

Kinek nem volt mar ijen hejzetben ojan, nincs hogy meg nem tetszet vagy nem letél volna olyanba szerelmes aki iránt nem szabadna vonzodni vagy érzelmeket táplálni!

2021. nov. 9. 04:53
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
Egy bizonyos inteligenciával lekűdhető az érzés.
2021. nov. 9. 06:24
 13/13 anonim válasza:
Már mindent elmondtak előttem, de a programozós poénodat imádtam!
2021. nov. 15. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!