Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, de teljesen esélytelennek tűnik a helyzet, mit tegyek?
Mintha csak az exem sztoriját hallgatnám...Elmondok valamit, a nagyon vallásos lányok alapvetően nem normálisak. Nem a szex miatt fogtok szétmenni, hanem amiatt, hogy ő hisz egy képzeletbeli figurában, te pedig nem.
Rá kéne hagynod.
Én kibírnám ezért a lányért.
Akár évekig is.
Szerintem egyszerűen nem bízik benned, mert annyira más vagy és más közegből jössz.
Úgy gondolja, hogy nem tudnád betartani az ígéreted, mivel nem ehhez szoktál. És nem csak esküvő előtt, de esküvő után sem.
Csak a kitartásoddal tudsz bizonyítani. 4 hónap még semmi, ennyi idő alatt nem lehet kiismerni senkit.
Azzal bizonyítasz magadnak és neki is, ha kitartasz mellette. Már ha akarsz és még fél, vagy egy év múlva is ezt mondod.
Szerintem ne akarj miatta megváltozni, mert ekkora terhet ilyen hamar nem tudna elviselni a lány. Szépen lassan alakítsd ki a normális életet, munkával, tanulmányokkal, barátokkal, drogok és pia nélkül, kevés és másfajta szórakozással, lépésenként. Ha ezekkel megvagy, el fogod nyerni a lány bizalmát. De véletlen se állítsd be úgy, hogy érte csinálod. Magad miatt tedd, hogy lássa, hogy képes vagy változni. Ez kb 2 hónap, közben említsd meg az éppen aktuális pozitív változásokat, miközben hajtasz rá. Ne keríts ezeknek túl nagy feneket.
Menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!