Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem valaki olyanba, akibe nagyon, de nagyon nem lett volna szabad beleszeretnem. Nagyon, de NAGYON nem! Ez a helyzet rendkívül feldúlja a lelki világom. Titkolom az egészet, de nehéz, mert nagyon erős érzelmekről van szó. Mit tegyek?
1. Tisztességtelen érzelmekről van szó, bűntudatom van.
2. Viszonzatlan érzelmekről van szó, amik viszonzatlanok is fognak maradni. Attól még, hogy tisztességtelen amit érzek, még érzem. És ugyanúgy fáj, hogy nem tud, nem fog beteljesedni.
3. Nem mondhatok semmit senkinek. Nagyon kihívásos, hogy nem beszélhetek egy ekkora problémáról, ekkora lelki viharról.
4. Kijelenthetem, hogy még soha életemben nem voltam annyira szerelmes, mint most. És pont egy olyanba, aki se viszonozni nem fogja soha, se nem szabadna ezt éreznem iránta (bűntudatom van).
Mikor múlik el? Nem akarok 1 év múlva ilyenkor még ugyanitt tartani!
Ez tenyleg veszelyes szitu! Keruld a talalkozokat, ahol o is jelen van! A baratnoddel ne csamcsogjatok rola, ne is kerdezz semmi vele kapcsolatost!
Probalj ismerkedni, mas fele terelni a gondolataidat! Ha lebuksz, vege a baratsagnak!
Hogy lehet ilyet érezni egy barátnő párja iránt jezusom… Az én legjobb barátnőm férje és magas, humoros, férfias, kedves jóképű férfi. Egyszerűen imádom őt emberileg, mindig mondom, hogy örülnek, ha nekem is hasonló kaliberű férjem lenne, de úgy tekintek rá, mint egy testvérre könyörgöm, hát nem tudom férfi számba venni. Pedig nagyon jól kijövünk egymással, régebben is sokszor házibulikon is volt már, hogy csatt részegen kivoltam dőlve, aztán az ágyon úgy aludtunk egymás mellett, mint két kisgyerek. Barátnőm még le is fotózott minket. A férje sem tekint rám nőként, inkább úgy kedvel ő is, mint egy testvért. Ez a kapcsolat azóta sem változott meg.
Csak légy szíves képzeld magad elé, ahogyan a barátnőddel csókolóznak, majd azt mondják egymásnak szeretlek. Érezd át, amit ők éreznek egymás iránt, vagy ahogyan szeretkeznek, bármit. Egyből el kellene mennie a kedvednek attól, hogy férfiként tekints rá!
Illetve mibe szerettél bele, holott te is mondod teljesen viszonzatlan lenne? Mit kaptál te tőle, hogy 1000 fokon égsz? Ne haragudjatok lehet lepontozni, de olyan vagy, mint egy kis csitri, aki beleszeret valakibe csak azért, mert a képzeletében elképzelt dolgokat és kb. abba szeretett bele nem az adott férfiba. Szerintem menj el pszichológushoz, mert valószínűleg más áll a háttérben. Több oka lehet annak, hogy “szerelmes” vagy. Lehet az, hogy nagyon jó pasi, szexuálisan vonz téged és ezt az érzést összekevered a szerelemmel. Meg az is, hogy kedves is ez az ember, külső szemlélőként úgy ítéled meg, hogy milyen tökéletes férfi is lehet, ez egy idill a te fejedben, amit ő váltott ki és ki is vetítetted rá.
Szerintem semmiképpen nem kellene bemesélned magadnak azt, hogy szerelmes vagy. Ez ellen csak te tudsz tenni és senki más. Ha szereted a barátnődet, akkor menj el egy jó pszichológushoz és segíteni fog neked feltárni azt, hogy mi van valójában a lelkedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!