Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy roma fiúba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy roma fiúba. A családom tudja, hogy ez a helyzet, nem ellenzik viszont nem is örülnek a dolognak. Nem tudom mit tegyek mert nem szeretnék a későbbieknek konfilktust ebből? Valakinek valami jó tanács?

Figyelt kérdés
Tudom, van ez bizonyos sztereotípia a roma közösségről, amivel én magam is tisztában vagy (bűnözés, erőszak stb.) Tudom, hihetetlenül hangzik, de ő nem ebbe a rétegbe tartozik. Tisztességes munkája van, velem is tisztelettel bánik. Én tanuló vagyok, ebben is támogat, szeretné, hogy ha az iskolát is elvégezném. Viszont a családja a rosszabbik rétegbe tartozik sajnos, ezzel ő maga is tisztában van és szeretne kikerülni ebből a környezetből. Viszont az én környezetemben kevesen hiszik el, hogy ő nem ilyen, pedig tényleg nem. Nem szeretnék közte és a családom közül választani viszont vele szeretnék lenni.
2018. aug. 2. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem is a sztereotipia lesz itt a baj.

Ha leirom, semmit se hasznal. Ugysem fogadnatok meg. Okuljatok majd. Vagy kerekedjetek felul a dolgokon.

Nem lehetetlen.

2018. aug. 2. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Neharagudj első, de ebből most nem sok hasznosat vettem ki. Véleményt vagy tanácsot kértem. De ezzel a ,,van véleményem de nem írom le, okuljatok,, szöveggel nem sokra megyek.
2018. aug. 2. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan merj választani. A családod úgyis visszafogad ha őt választod. Nagyon nagy problémának tartom az ilyen kaszt beli különbségeket, tiszta rómeo meg júlia az egész élet...
2018. aug. 3. 03:25
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
akivel egyutt vagy, annak a csaladjaval is egyutt vagy.
2018. aug. 3. 06:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló éppen ettől tartok :/
2018. aug. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!