Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy fiú érzelmes, szolid, gondoskodó, megbízható, figyelmes egy lánnyal?
Én semmivel. Amúgy sokmindennel lehet, de valamivel ki kell tűnnöd a többi férfi közül. Lásd a kérdező személyleírását, ami ugye csak a minimum, annál több kell.
Állítólag a magabiztos kiállás nagyon fontos. Jelenlét, erős kisugárzás. Olnine dating esetében próbálj kitalálni valami vicces nyitómondatot. Ez lehet, hogy nem hangzik olyan nagy ügynek, de a nőkre ezek a szabályok egyszerűen nem vonatkoznak, ami nagyobb könnyebség, mint hiszik.
Volt gimiben egy butácska félénk lány, nem is nézett ki valami jól, nagyon vékony volt. Volt pasija. Legyenek boldogak együtt, persze, félre ne érts. De annak a lánynak az esetében mi volt az "abszolút minimum"? Az, hogy létezett. A pasija biztos aranyosnak találta.
Értem. Pár dolog.
Az egyik: a lány hibája, hogy a srácnak nem voltak elvárásai? Ha a srácnak csak egy meleg .... kellett, az inkább rossz a lánynak, mint jó.
Aztán: nekem ez az kápráztatás színészkedésnek tűnik. Olyan férfit keresek, aki olyan, amilyet keresek, nem olyat, aki el tudja játszani. Ezért nem tudom ezt elképzelni. Gondoskodó jó példa. El lehet játszani, de minek? Élete végéig senki nem tud eljátszani semmit. És azzal, hogy valaki valamilyen, azzal nem elkápráztat, hanem tudom, hogy milyen ember illik hozzám, és olyat keresek.
Végül pedig barátkozni sem szeretek még olyan nőkkel sem, akik folyton "én, mint nő" szinten gondolkodnak. "Nekünk férfiaknak szar az élet" - ha ilyet hallok egy amúgy tulajdonságaiban szuper férfitól, azt messze elkerülöm. Mert mindig fel fog jönni. Mert az életemet nem fogja komolyan venni, neki minden küzdelem lesz, nekem minden gyerekjáték, és ki akar olyan emberrel élni, aki nem veszi komolyan az érzéseit, tapasztalatait, traumáit?
Ha viszont azt mondja, "Nekem Zolinak rossz, mert ez és ez", azt tisztelem, mert már az, hogy egyes számban beszél egy hatalmas lépés a felelősségvállalás és az önismeret felé.
Szerintem egész nyugodtan beszélhetnek nők például a szexuális zaklatásról, meg a nőgyűlölőkről, meg mimdenféle szisztematikus dologról meg szociális trendekről. Oké, ne egyfolytában, de megvan ezeknek a beszélgetéseknek a helye. A férfiak oldaláról szintúgy. Az igaz, hogy gyakran versengésbe folyik át a dolog, arról, hogy kinek rosszabb, meg aztán utálkozásba. Van olyan is aki ezzel mentegetőzik, "hát a férfiak ilyenek, nem zaklatás ez".
Nem tudom, lehet, kicsit nyavalygósan indítottam a témát magam is, de nehéz ezekről a dolgokról beszélni.
Minden embernek más az értékes és fontos tulajdonság.
Én például nagyon vágyom egy ragaszkodó lányra akivel ha tehetem minden időmet együtt tudom tölteni, de sok embert taszít az ilyen viselkedés, mert túl sok, megfojtja az illetőt ezzel.
Hidd el van olyan lány aki egy olyan tulajdonságokkal rendelkező férfiért mint te kezét-lábát törné, de mint látod azok a lányok már sajnos nagyon nagyon kevesen vannak, és ez a szám csak még kisebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!