Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találsz egy rendes, megbízható fiút 21 évesen akkor képes lennél vele életed végéig együtt lenni?
Nőknél erre nincs meghatározott időpont, még 30, 40 évesen is képes rájuk jönni a kapuzárási pánik, aztán kidobnak, mert "még élni akarok" (értsd: chadek farkán lovagolni).
Dehogy fognak veled lenni életed végéig vagy megbecsülni :D Ez a valóság, nem egy film. Úgyhogy jobb is, ha így állsz hozzá, és nem vársz semmi jót, főleg nem nőktől.
Én pont 21 évesen jöttem össze a férjemmel. Nem bántam meg, de majdnem 10 éve vagyunk együtt és vannak unalmas időszakok. Most ilyen van. S feltűnt valaki akire sokat gondolok most. Néha, bár szeretem a férjem, jó lenne szinglinek lenni... Rossz kimondani, de van ilyen érzésem. Olyan borzasztó, hogy annyira megtetszett az az illető. Az egész helyzet, az az izgalom ami a kapcsolat elején szokott lenni. De elnyomom magamban, mert nem akarom felrúgni a házasságom, mert szeretem és ott a sok közös dolgaink minden. De itt motoszkál a másik...
Nem hiszem, hogy az számított ebben volna, hogy 21 vagy 25 évesen jövök vele össze, hanem amennyi ideje együtt vagyunk és a kapcsolat alakulása. Nekünk vagy lehet csak nekem van éppen hiány érzete. Na meg hát vak sem vagyok. Gondolom ő sem, mert volt rá példa ráadásul kapcsolatunk elején...
Az biztos, hogy dolgozni kell a kapcsolatért is. Mert ha beüt az unalom ha amúgy jó alapból, hát akkor úgy jár az ember lehet mint én. Jön valaki, aki ha nem akarom is annyira vonz... De a javításhoz két ember kell.
Én mos 19 évesen is elköteleződnék ha valaki alkalmas lenne rá
Egy életre szóló mély kapcsolat többet ér mint a hülye kalandok
Mondjuk attól függ számodra mit jelent az "élni" kifejezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!