Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy a férfi akivel ismerkedem, hűséges és megbízható?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak később derül ki?2019. ápr. 5. 21:13
1/17 Izabella220 válasza:
Ebben csak reménykedni lehet eleinte,mégha normális is.Ez bizalmi kérdés.
3/17 A kérdező kommentje:
Olyan szörnyű :(( Nem utálom a férfiakat, semmi ilyesmi. De olyan jó lenne, ha nem kéne emiatt félni. :(
2019. ápr. 5. 21:22
4/17 anonim válasza:
Sehonnan.
Ettől lesz minden kapcsolat minden ember meglepiiiiiiiiii
van aki jó van aki rossz meglepiket tartogat
5/17 anonim válasza:
Én egyetlen egy embernel voltam biztos abban hogy soha nem csalna meg. Mindenki masnal ott volt a "meglepi"....ami szar érzés.
7/17 anonim válasza:
Ugyanonnan, ahonnan a nőknél. Sehonnan.
8/17 anonim válasza:
Figyelj arra h ne mondjon saját magának ellent. Érdemes figyelni arra is h mit mesélnek a barátok. Anno az egyik volt párom betegesen védett attól h a barátaival beszéljek. Hát kiderült h az összes barátnőjét megcsalta, engemet is. Erről a barátai tudtak és elmondták volna nekem. Meg is tette az egyik, amikor az akkori párom hátamögött találkoztam vele.
9/17 anonim válasza:
Tünhet kedvesnek és visszahúzódónak simán megcsalhat mással.
A mai napig nem derült ki h a volt páromat kezdettől fogva csaltam mással. A kapcsolat más okból futott zátonyra. Szóval ha elég ügyes akkor sosem fogsz róla tudást szerezni. Már pedig könnyű ügyesnek lenni :) Főleg ha nem laktok együtt és távkapcsoalt van
10/17 anonim válasza:
Ez egyénfüggő, ismerkedés során sok minden ki tud derülni, de az egésznek az alapja a bízalom, ha az nincs akkor ugyanúgy halálra van ítélve a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!