Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges olyan jómódú nő, üzletasszony, aki olyan pasit szeretne, akinek nem számít a pénz, szerény életvitelű és a nő szerepét vinné a háztartásban?
Apukámnak összejött, bár anyukám azért nem a milliárdos üzletasszony kategória. Alkalmanként azért dolgozgatott, de ő maradt velem otthon, amikor születtem, főz-mos-takarít, anyukám pedig a munkájának szentelhette az életét.
Én nem ítélem el az ilyesmit, mert láttam, hogy működhet jól, de készülj a negatív válaszokra :D
Akinek nem számít a pénz - a nő legyen gazdag üzletasszony.
Magyarul neked számít a pénz, csak megdolgozni nem akarsz érte.
"nem is tudom úgy hajszolni a pénzt, a magasabb fizetést, meg nem is érdekel a pénz, és éppen ezért jó lenne egy olyan pár nekem, aki gondoskodik az anyagi háttérről"
Egyik mondatod üti a másikat.
/Nem érdekel a pénz, de azért jó lenne egy olyan pár, aki pénzel./
En magyar átlaghoz képest jól keresek, van egzisztenciám, autóm, lakásom, és az eletben nem állnék le egy ilyen lúzerrel. Nem tudnék rá ferfiként nézni. Mi a francot kezdjek egy ilyennel? Arrol nem beszelve, ha szül egy Nő, akkor a gyerekkel ő van otthon, (szoptatas stb.) akkor ki fog pénzt keresni?
Az agyam eldobom....Vagy szülni is te fogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!