Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szólítanátok meg egy elegáns üzletasszony kinézetű hölgyet az utcán, vagy a boltban?
Helló, Bálint vagyok!
Ez eddig mindig bejött.
Én abszolút nem vagyok nyilvános helyen ismerkedős, de amit nem tekintek tolakodónak, vagy bénának az az, amikor valaki képes az adott szituációnak megfelelően kreatívan rögtönözve megszólítani.
Mondjuk a boltban valamilyen vásárlással kapcsolatos dolgot hoz fel, amitől megindul a beszélgetés (pl.: "a kolléganőmnek vennék egy bonbont névnapjára, de nem tudom, melyiket válasszam, hasonló stílus, mint te, tudnál segíteni?).
Én a kreativitást, a jó kommunikációs készséget már önmagában értékelem, úgyhogy ez az egyetlen módja a közeledésnek nálam. A direkt leszólításoktól a falra mászom (pl. "nagyon tetszel, szeretnélek megismerni").
Legyen már valami egyedi ötlete a pasinak, ha meg akar ismerni! Mondjuk garancia így sincs, mert a legutóbbi kreatív leszólítót is kénytelen voltam lerázni, lévén van párom. :) De nála legalább értékeltem az ötletes kezdeményezést.
"az adott szituációnak megfelelően kreatívan rögtönözve megszólítani.
Mondjuk a boltban valamilyen vásárlással kapcsolatos dolgot hoz fel, amitől megindul a beszélgetés (pl.: "a kolléganőmnek vennék egy bonbont névnapjára, de nem tudom, melyiket válasszam,"
tehát szereted, ha egy kapcsolat már az első mondatánál hazugsággal kezdődik?
"Helló, Bálint vagyok!
Ez eddig mindig bejött."
És ha nem vagyok Bálint? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!