Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok többsége miért nem megbízható?
Nem nagyon találok olyan lányt akiben meg lehetne bízni meg tetszik is.
25 feletti lányok már "komolyabbak" lesznek?
Nekem olyan lány kéne akinek nem a bulizás meg az ivászat az élete és aki nem hazudozik, vagy találkozgat más fiúkkal is.
A fiúk többsége miért nem megbízható?
Mellesleg ez nem a tini rovat
A macskák többsége miért csíkos?
Hmm lehet, hogy nem is a többsége, mert van egy rakat foltos meg egyszínű is... érdekes.
Mert túl sok a lehetőségük és nincs is rá ingerük, hogy megbízhatóak legyenek. Bármikor találhatnak új pasit, nem szükséges megbecsülniük azt, ami van.
#2: Semmi tiniség nem volt a kérdésben, de vééégre beszólhattál ma is 20 kérdésnél.
Akik azt írják, hogy mennyi megbízható csaj van a 30 alattiak között, azok álljanak már neki csajozni. Nő ismerőseim is sorban panaszkodnak, hogy egyre inkább sajnálják a pasikat, mert ők maguk is alig látnak komolyabb fiatal lányokat. Tudom, tudom... Számotokra mindenki incel, aki rosszat mer írni akárcsak egy nőről is. Még akkor is, ha ő maga is nő.
Baromi nagy általánosítás!
Nőkbe-férfiakba is van gerinces, és véglény fajta. Ennyi!
Ha találkozgat más pasikkal az gáz - de mondjuk amíg nem jártok, nem vagytok kapcsolatban addig üljön otthon és várja a szőke herceget fehér lovon vagy mi?
A bulizás más téma, biz' a fiatalok nagy része szeret bulizni IS. Te meg nem. Akkor keress olyan lányt aki szintén nem - vannak ilyen lányok is.
Nem lesz jobb 25 év felett. De sok nőnek zsong a méhe a gyerekért 25-30 körül, szóval be fog csicskulni
Nem a magamfajták, mert én most estem haza párommal részegen egy házibulobol de vannak emberek akik le akarnak mondani mindenről
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!