Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy fiú érzelmes, szolid, gondoskodó,
megbízható, figyelmes egy lánnyal?
10-es
Ezt nem gondolod komolyan.
2021. nov. 5. 22:31
Dehogynem. Máshogy nem is tudom elképzelni a szerelmet.
2021. nov. 5. 22:35
mert hosszú távon nem tudod hozni mindig a 100% -ot.. ember se állat nem képes erre.
2021. nov. 6. 10:03
Milyen 100%-ot? Ne haragudj, összezavarodtam.
Nem értem azt, hogy *hozni* a 100%-ot. Mit értesz ez alatt?
2021. nov. 6. 13:41
9-es vagyok. Szóval értem én ezt a belső szépség dolgot. De én inkább a kezdeti stádiumról beszélek. A lehetőségről, hogy egyáltalán elkezdődjön alakulni valami valakivel. Ez egy nem ronda nőnek gyakorlatilag garantált. Persze a "tökéleteset" megtalálni, akivel tényleg működik hosszútávon, az nektek se könnyű, de jelentkező az mindig lesz. És megint csak, az a legbosszantóbb a dologban, hogy ezt egyszerűen mintha nem lennétek hajlandóak megérteni. Privilégium az, hogy soha nem kell megtapasztalnotok az érzést, hogy kb esélytelen a dolog. Nem véletlen, hogy ezerszer több férfi panaszkodik erről. Oké, cserébe néha zaklatnak. Az a másik oldala. Minkét oldalt simán el lehetne ismerni. Csak ennyi kellene, akkor több kedvem lenne komoly energiákat befektetni és próbálkozni.
2021. nov. 6. 14:51
És én még mindig nem értem, mit jelent a bizonyítás vagy a kápráztatás.
Ha nem ismerjük egymást, mit akar bizonyítani? Mivel akar elkápráztatni?
2021. nov. 6. 15:08
Mondjuk online dating esetében, pl Tinder. Rövid ideig próbáltam csak ki, mert embertelen. Úgy néz ki a dolog, hogy három napnyi több óra swipe-olás után meglett az első match, aki a nyitó üzenetem után, ami kb annyi volt, hogy "helló, hogy vagy", kapásból le is tiltott. Én meg letöröltem az appot.
Ez a bizonyítás meg kápráztatás dolog kb annyira igaz, mint, hogy a nőket meg csak a testükért szeretik. Amiről rengeteget panaszkodnak a nők, és én meg is értem. Nehéz megtalálni a normalitást. Mondjuk ha nagyobb baráti köröm lenne, amiben vannak egyedülálló nők, de nincsenek. Vagy van a munkahejen ismerkedés, amitől közben ugyanúgy óva intenek egy csomóan. Mindegy, biztos nem lehetetlen a dolog, de egyelőre elvagyok egyedül. Nincs nekem ehhez energiám.
2021. nov. 6. 16:10
"Ez a bizonyítás meg kápráztatás dolog kb annyira igaz, mint, hogy a nőket meg csak a testükért szeretik."
Totál autista leszek, de nem tudom megmondani hangsúly nélkül, hogy ez igaz? Azt mondod, csak a testükért szeretik a nőket.
Ez a kápráztatás/bizonyítás nagyon jó lenne gyakorlati példával bemutatva, mert kb úgy hangzik, mintha macska lennék, akinek kéne valami fényeset mutatni, hogy kitáguljon a pupillája.
2021. nov. 6. 16:30
Nyilván kevésbé felszínes férfinak a belső is fontos. A lényeg, hogy erre panaszkodnak a nők, hogy a férfiak, legalábbis egy részük úgy kezelik őket, hogy csak a szex kell nekik meg csak a külső. Ezért nyilvánvalóan van benne igazság, ha ennyire sokszor feljön ez női oldalról. Abban is van igazság, ami meg a férfi oldalon jön föl rendszeresen, mint panaszkodás. Ami leginkább a reménytelenség és a dolog elérhetetlensége. Egyre többet látni, és én értem, hogy miért. Csak ennyit mondok. Konkrét példának ott van a tinderes élményem, már mondtam. Nagyon egyszerű a dolog. Ha egy nő, akivel már leokéztuk egymást rámírna, hogy helló, nagyon örülnék és válaszolnék. De egy nőnek ez kevés. Lehet, hogy nem mindenesetben, de szerintem ez nagyon egyértelműen kirajzolódik online. Élőben talán kicsit kevésbé extrémen egyoldalú a dolog, de szerintem ez elmond valamit a természetünkről.
2021. nov. 6. 17:22
De mivel kápráztatod, azzal, hogy köszönsz neki?
2021. nov. 6. 18:33
Kapcsolódó kérdések: