Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura a barátnőm, miért csinálja ezt?
Tudni kell hogy friss a kapcsolat. Nálam szoktunk aludni mert ő még családdal lakik és macera az ott lét. Szóval az van hogy reggel mikor felébredünk el akar zavarni pékhez, miközben amúgy előző du. bevásároltunk. Ha pedig azt mondom nem, mert még dögleni akarok, ő fogja magát és semmi perc alatt felöltözik és zaklatottan bejelemti hogy elmegy táskával, az Alléba megnézni valamit (tehát nem a pékhez). És full üres kézzel visszajön (10 percre van a pláza) fél órán belül.
Hiába kérdezem, kitér a válasz alól. Dolga volt... Nagyon fura ez nekem. Nektek ötlet? És ez nem kamu, full real a történet.
Mondjuk az hogy egyesek szerint a kérdező a hülye mert nem jött rá, és nem a csaj a hülye, az sokat elmond erről az egész ország buta konzervatív visszamaradott prüdériájáról.
Ha nekem emiatt hisztizne a csajom, dobnám is ki azonnal (mint macskát sz . rni - haha).
Basszus az ilyen emberek képesek inkább összesz . rni magukat annyira fontos nekik h ne hallja a másik hogy púznak egyet a rötyin? Az ilyen ember mennyire életképes, hány napig bírná ki egy kevésbé civilizált országban? Kb 1? Bár előbb halna sztem szomjan mert nincs palackos Evian víz :D :D
Beszéld meg vele. Tán csak nem képzeli, hogy minden alkalommal elmész otthonról, ha wc-re kell mennie?!
Ez beteges komplexus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!