Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmmel nagyon sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel nagyon sokat veszekedek pedig csak 1 hónapja vagyunk együtt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, de mindig veszekedünk, mikor nála vagyok akkor is meg fbn is, minden nap, utána mindig ki békülünk, de nekem nem megy már, agyilag nekem ez sok, mit csináljak szerinted?

2021. júl. 4. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy egy egyhónapos kapcsolat, ami terhet jelent, ahol állandóan veszekedni kell, az nem működik, és hagyni kell a francba. Megjavítani meg dolgozni sem érdemes rajta, mert nem egy 10 éves házasság két gyerekkel, ahol volt egy nagyon jó alap, csak valahogy eltávolodtak egymástól a felek.

Szóval én szakítanék, de azért elgondolkodnék, hogy miért veszekedtünk állandóan, mi volt ebből az én részem, hibám, mi az, amit egy következő kapcsolatban már nem fogok elviselni a másiktól, stb. Szóval kis önismeret-fejlesztés.

2021. júl. 4. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Utoljára, alaposan, emberesen qúrd meg, majd dobd ki!
2021. júl. 4. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Minden kapcsolatod megtanít valamire, mert mindig különböző személyiségű emberrel randizol. És a következő kapcsolataidat tudod vele fejleszteni.
2021. júl. 4. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha mindennapos a veszekedés akkor engedd ela témát, 1 hónapos résznél még nem kéne látnotok az úgynevezett "rózsaszin ködtől" nem minden nap veszekedni. Konkrétan amúgy min veszekedtek ha szabad kérdezni?
2021. júl. 4. 20:37
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es, mindenen kb, de álltalában én indítom el, mert nagyon féltékeny vagyok, sokszor nem mondja le a barátnőjével a programokat úgy hogy egy helyen dolgoznak, és ez miatt veszekedünk álltalában 10-7 szer
2021. júl. 4. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

jaaa az más. Miért kéne lemondania a barátnőivel a programjait? Ne hogy már azt képzeld, hogy ezek után csak veled fog lógni. A barátok, barátnők azért vannak, hogy kicsit lazuljanak iszogassanak, vagy beszélgessenek olyan dolgokrol amivel téged nem akar untatni.

Megéri neked féltékenykedni azért, hogy elveszísd? Mert ha azt hiszed meg csal, nem csak akkor tudja megtenni ha elmegy a barátnőivel bulizni. Hanem ha dolgozik akkor bekamuzza, hogy túlóráznia kell, vagy ha iskolába jár akkor meg valamiért ott kell maradni stb.

Lényeg, egy jo kapcsolat alapja a bizalom, és ha nem adott rá okot, hogy féltékeny legyél, akkor felejsd el mert ha nagyon szereted akkor el fogod veszíteni ilyen butaság végett.

2021. júl. 4. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Huha. Akkor viszont a te keszulekedben van a hiba. Ha nem valtozol, semmilyen kapcsolatra nem vagy alkalmas. Valamit tudhatsz, hogy nem dobott meg.
2021. júl. 5. 02:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!