Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fura a barátnőm, miért csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura a barátnőm, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Tudni kell hogy friss a kapcsolat. Nálam szoktunk aludni mert ő még családdal lakik és macera az ott lét. Szóval az van hogy reggel mikor felébredünk el akar zavarni pékhez, miközben amúgy előző du. bevásároltunk. Ha pedig azt mondom nem, mert még dögleni akarok, ő fogja magát és semmi perc alatt felöltözik és zaklatottan bejelemti hogy elmegy táskával, az Alléba megnézni valamit (tehát nem a pékhez). És full üres kézzel visszajön (10 percre van a pláza) fél órán belül.

Hiába kérdezem, kitér a válasz alól. Dolga volt... Nagyon fura ez nekem. Nektek ötlet? És ez nem kamu, full real a történet.

2021. nov. 2. 00:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%
Szeret az Alle-ben nézelődni. Reggel még kevesebben vannak, nem zavarják.
2021. nov. 2. 01:03
 2/22 anonim ***** válasza:
29%
Gondolom hisztizett, hogy nem az történt amit ő felsége akart és elment lehiggadni.
2021. nov. 2. 01:14
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Nagy dolga van, és szégyelli. Ha téged nem sikerül addig elküldeni, akkor elmegy ő a pláza WC-be. Ezt hogy nem sikerült kitalálni, meg értelmesen megbeszélni?
2021. nov. 2. 03:17
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
Full real? 🤣🤣
2021. nov. 2. 04:02
 5/22 anonim ***** válasza:
99%
Nem akar nálad szarni. Remélem azért az ágyban kompenzálod az eszed hiányát.
2021. nov. 2. 05:14
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Igy igaz, wc dolog.
2021. nov. 2. 05:46
 7/22 anonim ***** válasza:
27%
Szégyenli, hogy nem engedi az anált pedig olyan földkábelt tol reggelente, hogy az Eonosak csak pislognának.
2021. nov. 2. 06:19
 8/22 anonim ***** válasza:
90%

Ez komoly, hogy nem jöttèl rá?

Jézusom…hány éves vagy?🤣🤣🤣

Vagy troll kérdès, mert ennyire csak nem vagy hülye…

2021. nov. 2. 06:52
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

"Full real történet"

#rejtély

😭😭sírok

2021. nov. 2. 07:19
 10/22 A kérdező kommentje:

Nem jöttem rá, de örömmel veszem hogy köztetek vannak nálam okosabbak és elhiszem, köszönöm hogy leírtátok, erre az eshetőségre nem gondoltam.

Bár nem igazán értem hogy ez miért szégyen... Beszéljem meg vele?

2021. nov. 2. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!