Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak hogy jobban legyen a barátnőm ne sírjon mindennap és tudjunk beszélgetni is?
Koronás vagyok így nem találkoztunk már 3 hete, meg mindig pozitív vagyok.
Messengeren minden nap felhívjuk egymást de beszélgetni nem szokott csak sír értem hogy hiányzok neki nagyon.
Előtte minden nap találkoztunk azért ilyen rossz neki?
Ha jól értem nincsen komoly bajod, "csak" pozitív vagy. Egy ideig karanténban leszel és majd valahogy lesz.
Ha így van és nem hagytál ki egyéb fontos részletet, akkor eléggé túlreagálja a történteket. Olyannyira, hogy azt gondolom egyáltalán nem miattad sír, hanem hogy nem kapja meg azt a folyamatos figyelmet és szeretetet, amit szolgáltattál neki nap mint nap. Hiányolja hogy babusgasd, hogy menj utána, hogy mindig ottlegyél neki.
Ez semmiképp nem sejtet egy kiegyensúlyozott embert - bár egy év bezártság után érthető, hogy az embernek már elege van és sokkal érzékenyebb, de valahogy azt érzem ez nem a járványhelyzethez kapcsolódik (lehet rosszul). Inkább hogy túlságosan ragaszkodik hozzád, pontosabban ahhoz amilyen biztonságérzetet adtál neki, mert érzelmileg nem igazán önálló.
Lehet sokat látok bele, de hirtelen ez a gondolat ugrott be. Nem tudsz mit tenni, mert ő sírja el magát, már abban a pillanatban hogy meglát, ezt meg nem tudod irányítani. Próbálj témákat felhozni, faggatni, meséltesd hogy milyen volt a napja, talán elkezdi megszokni a távolságot. Mondd hogy jól vagy, nem súlyos a helyzet, nem kell aggódnia. Kerüld a koronás témákat, próbálj többet viccelődni vele, akár tervezgessetek hogy miket fogtok csinálni a nyáron például.
Mondjuk azért nem mindegy, hogy mitől van így ki.
Sokakat megvisel a bezártság meg a jelenlegi helyzet, mentálisan is.
Lehet aggódik érted. Mondd meg neki, hogy most azért jobb lenne, ha kicsit optimistább lenne, mert az neked is erőt adna.
Mikor én sokat panaszkodtam, az térített kicsit észhez, mikor Anyukám mondta, hogy kicsit mellőzzük pár napig a negatív gondolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!