Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek haverokkal valahova inni, beszelgetni a bnőm kb 30 perc után már ír nekem ha nem írok vissza neki akkor hív. Miért csinálja ezt? Ennyire unatkozik?
Ő 24 én 25
4 éve vagyunk együtt. 3 éve élünk együtt
Vannak barátnői?
Őszintén nőből vagyok,de fogalmam sincs,hogy ezt miérr csinálják páran.
Az én barátom nem jár el minden hétvégén,de amiko néha elmegy itthonról haverokkal,akkor meg szoktuk beszélni,hogy kb mikor jön és én békénhagyom. Inkább veszek egy forró fürdőt,stb.
Én is szoktam barátnőzni,de engem is zavarna ha hivogatna vagy ilyesmi.
Le kéne foglalnia magát valamivel.
Féltékeny? Én voltam ilyen ,de csak egyetlen kapcsolatomban, a többi barátomnál sose voltam ilyen.
Okot adott arra,hogy azt gondoljam bármikor képes lenne megcsalni,fiatal is voltam,elveszíteni nem akartam,úgyhogy ha nélkülem ment el bárhová is és nem válaszolt az üzenetemre,nem vette fel a telefont,már az agyamban lejátszódott,hogy csajok veszik körbe,táncol velük,vagy éppen megcsal. Totál bediliztem,kb sírógörcseim voltak,mint egy őrült hívogattam stb. Totál beteg,de tényleg így volt. Hátha nálatok is valami ilyesmi van a háttérben.?
Nem hiszem.
Tudja kikkel hova megyek. És ő megmondana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!