Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretné a barátnőm hogy ne menjek vissza dolgozni külföldre mit csináljak?
Figyelt kérdés
Volt neki egy balesete és nem tudtam haza jönni mindjárt csak pár nappal később, az út is 1 nap.
Miota haza jöttem rajtam lóg éjjel nappal nem akar elengedni. Ma mikor mondtam neki hogy már lassan indulok vissza nagyon sírt és mondta hogy maradjak vele.
Jó munkám van nem nagyon szeretném otthagyni, de a barátnőm miatt meg nem tudok elmenni, nem tudom így itthagyni hogy sír utánam.
Eddig amúgy nem bánta hogy megyek vissza, szomorú volt de utána már semmi baja nem volt.
Suliba jár még nem tud velem jönni.
2021. máj. 28. 20:41
1/4 anonim válasza:
Függ attól, mennyit keresel, itthon mennyit keresnel, milyen könnyen találnak munkát. Lehet lepontozni, de a barátnőd feltehetően még nagyon fiatal, ha most jár suliba, és nőért, pasiert karriert, jövőt soha nem szabad bealdozni. (Házasság, család, nyilván más, de ilyen együtt jarogatas nem éri meg. Utólag megbanid)
2/4 A kérdező kommentje:
24 éves a baratnőm én 27 vagyok. Itthon talalnek munkát de külföldön jobb a fizetés. 5 éve vagyunk már együtt.
2021. máj. 28. 21:45
3/4 anonim válasza:
Mi a közös jövőképetek, ha te tartósan külföldön képzeled el az életedet?
4/4 A kérdező kommentje:
Hát majd ha végez a sulival ő is jöhet velem külföldre mert mondta hogy itt nem akar maradni. Meg 2 éve van
2021. máj. 28. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!