Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmre a semmiből ráírt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmre a semmiből ráírt az exe, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyunk együtt. Vele nem tudom pontosan mennyit voltak, de több mint 5 éve volt, valószínűleg pár hónapot, nem beszéltek csak instán követték egymást.

Most ráírt valami alibi dologgal a semmiből a barátnőmre, és gondolom nem hátsó szándék nélkül. Azt nem tudom, hogy magától elmondta volna-e, mivel a barátnője kérdezte meg előttem, hogy mondta-e már azt a dolgot.(Azt mondta hogy nem, mert még csak ma történt) Megkérjem, hogy próbálja lerázni és ne beszéljen vele, vagy inkább ne foglalkozzak vele? (Fordított esetben én abszolút megérteném, ha zavarná.)

2021. okt. 26. 21:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Figyeld a csajt, ha megint sumákol, dobd ki!
2021. okt. 26. 22:03
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
Igen, én is megkérném, hogy zárja le.
2021. okt. 26. 22:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kellene eltiltanod emberektől (mert nem a tulajdonod) hanem neki éreznie. Te ne csinálj semmit, ha meg a hátad mögött félre akar lépni az exével akkor vigye a "nyereményt" az exe.
2021. okt. 26. 22:11
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj de mivel írt rá? Ha olyan akkor akár privátban. Mert szerintem ez árnyalja a dolgot.

Egyébkébt meg nekem úgy tűnik nem bízol a barátnődben. Megértem ha nem esik jól, de valahol meg kell érteni azt is, hogy az ember múltjának részei az exek és ha pl nem váltak el rosszban (általánosan értem), akkor nem törvenyszerű hogy akkor utána soha többet nem beszélhetnek. Szerintem ez egy rossz hozzáállás.

Ha bízol a párodban (ami azért a kapcsolat alapja kell hogy legyen), akkor hagyd rá, hogy ő intézze.

Nem mondom, figyeld (és je kutakodj, csak figyelj) hogy milyen. Ha nagyon rászokik az exxel való dumára, megváltozik akkor beszélgess el vele.

De amíg kb semmi nincs, szerintem ez a másik dolga, neki kell helyén kezelni.

Lehet tényleg valami hülyeség és semmi komoly. Azért meg nem éri balhézni.

Engem speciel zavarna, ha a párom bele akarna szólni abba hogy én ezt hogyan kezelem. Úgy érezném nem bízik bennem.

2021. okt. 26. 22:21
 5/19 anonim ***** válasza:
29%
Előző: általánosságban igaz, amit írsz és egyet is értek veled. Viszont hadd tegyem hozzá, hogy mivel nem ismerjük a kérdező bizalmi viszonyát a párjával, elhamarkodott lenne feltétel nélküli megértésre és türelmes várakozásra buzdítani. Nem véletlenül kapott negatív töltetet a "felbukkan az ex" kifejezés, hiszen ez emberek sokaságának tapasztalata, mégpedig olyan, ami a legtöbb esetben nem hoz sok jót. Ne értsd félre, nem kioktatásból írom, csak mintegy kiegészítésként.
2021. okt. 26. 22:31
 6/19 anonim ***** válasza:
44%

#5 ebben teljesen igazad van. Én a válaszomban feltételeztem azt hogy köztük amúgy minden rendben, vagy ezelőtt volt, de legalábbis nem adott a párja okot kételkedésre.

Ezt nem tudhatom természetesen.

Ezt nekik kell tudni.

2021. okt. 26. 22:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy már valaki írta: nem a te dolgod eltíltani. Felnőtt ember, tudja rendezni, ha akarja.

Te inkább csak figyeld, és úgyis elválik milyen is ő, meg ez a helyzet.

Illetve azért jobb ha tisztázod, nem a csaj hibája, hogy írt neki az ex.

2021. okt. 26. 23:11
 8/19 A kérdező kommentje:

Korábban furcsán viselkedett amikor véletlen szóba jött ez az ex. Illetve nekem szokatlan, hogy követik egymást instán, plusz még egy nagyon privát fiókban is.

Nyilván nem őt hibáztatom.

Nálam az, hogy megkérem, hogy ne beszéljen vele, mert rosszul esik nem egyenlő a megtiltással. Majd eldönti, hogy az a fontosabb, hogy beszéljen vele vagy hogy én mit érzek.

2021. okt. 26. 23:34
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Érzelmi zsarolás, fincsi.
2021. okt. 27. 00:45
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
9-es jól írja. Az, hogy online csak ilyen szinten van kapcsolat, szerintem nem nagy dolog.
2021. okt. 27. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!